Mark Wilkinson sau, pe scurt, Wilkinson este un producător și DJ de drum and bass de doar 26 de ani care a devenit celebru în UK și apoi în lumea întreagă datorită melodiilor sale ‘’Afterglow’’, ‘’Dirty Love’’ și ‘’Heartbeat’’.

Până în prezent a lansat muzică la RAM Records, Hospital Records și Virgin EMI. În octombrie 2013 ‘’Afterglow’’ a ajuns pe locul 8 al UK Singles Chart, iar după o săptămână a avut loc lansarea albumul său de debut ’’Lazers not Included’’, care l-a propulsat în atenția tuturor iubitorilor de dnb și nu numai.

Cu toate acestea, până la succes Wilkinson a avut de parcurs un drum lung care a început cu lansarea la RAM a single-ului său de debut “Moonwalker / Samurai” în decembrie 2010. Cu sprijinul lui Andy C care l-a inclus pe compilația ‘’Nightlife 5’’, mai apoi cu un videoclip pentru ‘’Every Time’’, următoarea sa piesă și susținere din partea lui MistaJam și Annie Mac de la BBC Radio1 pentru single-ul ‘’Automatic’’, Wilkinson a început să câștige notorietate. Din acel moment au început să curgă single-uri ca “Need to Know” cu vocea cântăreței Iman, “Take You Higher / Crunch”, “Heartbeat” în colaborare cu P Money & Arlissa și ‘’Half Light feat. Tom Cane’’ care a urcat până pe locul 25 în UK Top 40. Urmează apoi ‘’Dirty Love’’ lansat în premieră de MistaJam la Radio 1, apoi ‘’Hopelessly Coping’’ de Annie Mac. The rest is history!

WILKINSON

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | YOUTUBE | LAST FM

Comentarii