Tocmai ce ne-am revenit după Hospitality România de la Arena dnb. Asta e de bine! Am simțit o atmosferă prietenoasă și cu multă muzică bună.

Cel de-al patrulea Hospitality de la noi a fost deschis de către Sundancer cu un set plin de creativitate, tipic lui.

Nu:Tone a continuat party-ul și ne-a făcut pe toți să cântăm bine-cunoscuta piesă Wings a britanicei Birdy. A reușit să creeze un moment frumos și am vazut cât de încântat era publicul. Big up Nu:Tone for playing Culture Shock – Tangents!

Maduk a fost următorul care a urcat pe scena Arena dnb și a avut un set diversificat, ceea ce ne-a surprins într-un mod plăcut. Am auzit Delta Heavy – Ghost sau Ivy Lab – Sunday Crunk (Mefjus Remix), exact ce era nevoie pentru un set energizant.

Krakota a completat tripleta artiștilor de la Hospital Records. Datorită lui am avut și puțin neuro în arenă, dar și nelipsita Digital – Deadline (Dub Phizix Remix), pe care o găsim în majoritatea seturilor lui Krakota.

Îi suntem recunoscători lui MC Ruthless pentru vibe-ul bun pe care ni l-a oferit de-a lungul serii, dar și lui ProtonKid, care a reușit să ne mențină energia până dimineața. Și nu în ultimul rând, lui VLC pentru visuals. It was greaaat!

We love Arena dnb & Hospitality!

Comentarii