Debutul său a avut loc în 2004 după ce, cu un an înainte, devenea co-fondator Synthplants Events, organizație din care a făcut parte până în 2006 atât ca DJ cât și ca promoter.

Ca DJ, VRT a ajuns în scurt timp un nume prezent tot mai des în line-up-urile evenimentelor importante din țară. Stilul său variat l-a adus în ultimii ani pe scenă alături de nume importante ca LTJ Bukem & MC Conrad, Roni Size & MC Dynamite, DJ Marky & Stamina MC, Aphrodite, Grooverider, Unkown Error, Muffler, Electrosoul System, Subwave, Baron, Dj Fresh, Aquasky, etc.

Prezența sa pe scenă s-a făcut simțită de-a lungul timpului și în cadrul unui număr mare de festivaluri din țară ca Peninsulă Felsziget (Târgu Mureș), AnonimTM 48H (Timișoara), Delta Music Fest (Sf. Gheorghe), Arigato (Codlea), ArenaDnb Summer Fest (București), One Love Festival (Comana).

Deși în prezent seturile sale sunt un melanj de genuri 4×4 cu infuzii de ritmuri sparte, VRT mixează ocazional și Drum and Bass, genul de muzică, care l-a propulsat pe scena de muzică electronică din România.

VRT

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | MIXCLOUD

Comentarii