Hospital Records a adoptat cu mândrie înca un membru în marea familie: Felipe Wrechiski aka Urbandawn, născut și crescut în São Paulo, Brazilia și cu peste 14 ani de carieră muzicală în spate. Inițial a început cariera cu muzică populară braziliana și a absolvit Audio Engineering din cadrul IAV – unul dintre cele mai respectate institute din America de Sud.

A captat atenția Hospital Records în 2012 cu single-ul de debut “Astrolabe” prezent pe compilația “Hospitality 2012”. Adaptându-se ușor genului, a fost căutat și de Med School, astfel a lansat “Trindade”, o parte din complația “New Blood 014”. Recent, abilitațile sale au fost dezvăluite și pe “Hospitality 2015” cu “Warpdrive”. A realizat și un rework al piesei “Clouds Cross Skies” al duo-ului Fred V & Grafix, fiind o piesă a albumului “Unrecongnisable”.

Pe lângă colaborările cu Hospital Records, a colaborat cu Fokuz Recordings și Bad Taste Recordings și a fost apreciat pentru EP-ul de debut “Words To Say”/”Torus”, având suportul producătorilor, precum DJ Marky, Sabre, LTJ Bukem și London Elektricity.

URBANDAWN

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii