Dacă am compara lunile unui an cu petrecerile care ne sunt atât de dragi am putea spune că luna ianuarie a ținut locul unui warm-up de foarte bună calitate. Acum că prima luna a anului s-a terminat, așteptăm cu nerăbdare evenimentele care să ne scoată din rutină și să ne umple spiritul cu energie pozitivă. Stresul cotidian este destul de mare în această lună, fie că este cauzat de examene sau de locul de muncă, așa că va recomandăm să uitați de probleme măcar în weekend și să veniți și voi la partyurile pregătite în februarie!

 

 

Future Jungle/ AnonimTM20

Unde altundeva am putea să ne începem luna cu bine dacă nu la Timișoara? Dacă organizatorii timișoreni ne pregătesc de obicei petreceri reușite, stați să vedeți cum va fi aceasta! AnonimTM sărbătorește 20 de party-uri la activ în primul weekend al lunii și line-up-ul sună foarte bine. Pe data de 3 ne vedem cu Dudu, Dubase și Newgotti la Club D’arc și abia așteptăm să vedem ce iese când își pun talentul laolaltă.

 

03.02 Bass Challenge

Și la București există o variantă numai bună de luat în considerare pentru prima sâmbătă a lui februarie. Cei de la Dharma Creative, care au demonstrat că știu cum să își distreze publicul, organizează o nouă petrecere care va zgudui pereții. Lineup-ul este plin de artiști care se află încă la început de drum și vor să se afirme, printre care Vulpe, Soleil, Alienmade, Hartelion, Malagamba, Nigel, Walter Echo și Scatterbrain. Poate pe unii dintre ei i-ați mai văzut, iar, dacă nu, vă recomandăm cu căldură să trageți un ochi în fabrica. DrumAndBass.ro susține inițiativa celor de la Dharma Creative; suntem siguri că vă va plăcea și veți dori să îi auziți pe viitor, poate chiar la fest-uri și alte evenimente mai mari. Don’t forget, support your local artists!

 

Electrocord pres. The Qemists (DJ Set – UK) / Expirat / 08.02

Serile de joi din Expirat nu lipsesc din calendar nici luna aceasta și ar fi bine să vă alăturați și voi petrecerii. The Qemists vor urca pe scenă și vor aduce cu ei un sunet agresiv care îndeamnă la eliberarea tuturor emoțiilor negative acumulate pe parcursul săptămânii. Alături de ei îi găsim și pe Brusten și IVN și, deoarece îi cunoaștem foarte bine, vă recomandăm să vă păstrați suficient timp din ziua următoare pentru a va reface.

 

Foreign Bass II // High Maintenance [UK]

Tot pe 8 februarie ne vedem și în fabrica, unde un artist care a început să se facă cunoscut destul de recent ne demonstrează că nu vechimea, ci talentul te ajută să ajungi în vârf. High Maintenance, origiar din Marea Britanie este pregătit să își încânte publicul cu beaturile sale energice și tăioase. În afară de acesta, pe scenă vor urca și artiști locali, care vor completa seara cu alte genuri muzicale.

 

Freenetik Party presents Dispatch Recordings

Deoarece mereu ne întoarcem la ceea ce iubim, pe 10 februarie ne vedem la Timișoara pentru o seară semnată Dispatch Recordings. Reprezentanții unuia dintre cele mai de succes labeluri de drum&bass cu care ne întâlnim sunt bine cunoscuții Amoss și Fre4knc, așadar este petrecerea ideală pentru iubitorii de sounduri deep sau techy. Nici scena locală nu lipsește, având parte de cel mai bun tratament muzical din partea artiștilor de la Freenetik: Jon, K2, Zenith, Sorenson și Mental Chemistry. Dacă până acum nu v-ați notat această dată în calendar, este timpul să o faceți!

 

Black Rhino Music x Samurai Music

Expirat ne face o surpriză luna această, aducându-i împreună pe cei de la Black Rhino Music și Samurai Music. Așa cum vă așteptați, seara va fi una plină și va avea reprezentați ai ambelor părți: Samurai va fi reprezentat pe scenă de Clarity, Presha și The Untouchables, în timp ce Black Rhino îi va aduce pe Fane și Low Freq. Așadar, pregătiți-vă să rupeți podeaua și să vă distrați alături de ei!

 

Noisia at /FORM SPACE

Chiar când ne gândeam că pană acum Clujul nu și-a făcut deloc apariția în calendarul nostru, acesta răsare semeț din umbră și ne arată importantă calitătii în detrimentul cantitătii. Pe 16 februarie Noisia își fac apariția la Form Space, unde ne vor ține în priză incă de la primele beaturi. Pentru că acum mai puțin de un an, la Electric Castle, aceștia ne-au demonstrat că umplerea unei săli nu reprezintă o problemă pentru ei, știm că ar trebui să ne asteptăm la o aglomerație de zile mari. Nu putem uită nici de MadLiquid și de Eye Scream, care se vor auzi tare și clar în aceeași seară.

 

Escape to Drumandbass #3

În luna decembrie cei de la Freenetik Party și Escape Kru au dat startul unor petreceri care au început să se dezvolte din ce în ce mai frumos. Indiferent dacă ați fost prezenți încă de la prima ediție sau vreți să mergeți de acum încolo, Escape Venue vă așteaptă cu brațele deschise. Pe data de 17 februarie, a treia ediție Escape to Drumandbass îi aduce pe Phobe1, Phoneme, Zero și Equilibrum. Ne vedem la Timișoara!

 

B:pressure stream 03: Brusten / Concept / Rax / Senior Division

Nici cei de la B:pressure nu se lasă mai prejos, lăsându-și amprenta în Subteran. Încă din noiembrie, aceștia au început să organizeze constant streamuri, asigaurandu-se de bunul trai al drum and bass-ului în București. Pe data de 21 ne întâlnim cu Rax, Concept, Senior Division și nelipsitul Brusten, care promit să nu vă dezamăgească.

 

SF002 – Flying Circus : 21.02.2018

Clujul își face din nou simțită prezența în programul nostru aproape de finalul lunii. 21 februarie ne frinde la Flying Circus alături de Fukdup, Rikz și Memphys. Ne bazăm pe abilitatea celor de la Stimulating Frequencies de a organiza evenimente când spunem că va fi o petrecere reușită și este mai mult ca sigur că nu ne înșelăm.

 

22 FEB – LoudNoiz Night

Clujul este atracția principală a weekend-ului, cei din echipa LoudNoiz pregătind un eveniment special pe data de 22. Detalii privind lineup-ul vom afla direct de la ei în scurt timp și promitem că nu vă vor dezamăgi.

 

Bass Monsters at Urania Palace

Tot la Cluj-Napoca ne vedem și pe 23, la Urania Palace, unde cei de la Electronic Hunt organizează o nouă ediție Bass Monsters. Dacă îl ratați pe Memphys la Flying Circus îl puteți vedea și în această seară alături de Madliquid, Sequential și Slim Rocka.

 

23 FEB – James Marvel & MC Mota – Bucuresti

După ce petrecem cu ei la Cluj, cei din echipa LoudNoiz vin și în București, aducând cu ei un val de energie și vibe-uri numai bune. Pereții Subteran-ului vor bubui zdravăn pe beaturile puse de James Marvel și întreținute de MC Mota. Nici suportul local nu lipsește, iar noi suntem fericiți să îi vedem pe scenă pe Deelow, Vulpe și Elarith. Sperăm să vă găsim acolo în număr cât mai mare!

 

✘ Uncommon Grounds 2 years anniversary ✘

Pe 24 februarie avem mari motive de bucurie pentru că Uncommon Grounds aniversează 2 ani de la întemeiere! Cu ocazia acestui eveniment fericit ne întâlnim în For Friends cu Brusten, Mofo, B-tone și Katalepsys pentru a ne bucura împreună de acești 2 ani plini de muzică bună. Am aflat și că ni se pregătește o surpriză, așa că fiți pe fază!

 

Freenetik Kru Neurofunk Edition w/ Freqax

Dacă ești unul dintre iubitorii înrăiți ai neurofunk-ului nu poți rata evenimentul organizat de Freenetik Kru la Escape Venue. Pe 24, capul de afiș este Freqax, un artist care ne este foarte drag și nouă, dar și ascultătorilor de drum’n’bass de pe alte meleaguri. Desigur, nu îi putem uita nici pe Jigga, Elarith, Fukdup și Karusso, care ne-au încântat întotdeauna cu sunete dark.

 

Comentarii