Noiembrie a fost luna în care am luptat împotriva frigului cu multe petreceri și muzică de calitate. Chiar dacă intrăm din plin în sezonul de iarnă și gerul se pregătește să dea năvală peste noi, organizatorii de evenimente ne ajută să trecem mai repede peste lunile reci și să ne păstrăm vibe-ul pozitiv.

Infusion w/ B.A.U

Luna decembrie începe în forță încă din prima zi, oamenii care vor să iasă din casă având de ales între mai multe variante de a-și petrece una din zilele weekend-ului prelungit. Așadar, una dintre opțiuni este o plimbare până la Timișoara, unde ne întâlnim cu B.A.U aka Brigada Artistică Urbană. Chiar dacă nu vor fi pe scenă mai mult de o oră, suntem convinși că o să fie tare frumos!

Uncommon Grounds : The B-day Bash

Tot la Timișoara ne întâlnim și cu cei de la Uncommon Grounds, care sunt pregătiți să pună stăpânire pe întreaga țară. La Club D’arc, unde drum and bass-ul este foarte bine primit, îi vom auzi pe Euphorics & Egde MC, Phobe1, MOFO, B-tone și Crunkie. See you there!

B A U live at Astronaut kru soundsystem 10 years anniversary

Dacă pierdeți ocazia de a asculta o sesiune live de d’n’b cu B.A.U la Timișoara, îi puteți prinde și la Deva pe data de 2 decembrie, unde Astronaut Kru Soundsystem aniversează 10 ani de petreceri. În plus, ne întâlnim și cu Dubik, MOFO, Burner Greene, Shroomee și Kukilla, care cu siguranță nu ne vor lăsa să plecăm acasă până la răsăritul soarelui.

7 DEC – LoudNoiz Night at OTTO

În al doilea weekend al lunii avem un invitat special la București, pe care îl vom vedea în cadrul unei petreceri organizate de LoudNoiz. MadLiquid, care este mereu în deplasare și bucură pe toată lumea cu seturile sale, vine și în capitală pentru a pune muzică alături de Crunkie și The Flo. Party-ul va avea loc în OTTO, la al 5-lea etaj al centrului commercial Cocor, așa că este un eveniment de neratat!

BRING the NOISE // Gasoline Pub

Tot pe 7 decembrie e rost de distracție și în celălalt colț al țării. Gasoline Pub găzduiește în Cluj un eveniment dedicat celor care îndrăgesc muzica electronică. Așadar, va fi o noapte plină de drum & bass de calitate, oferit de Greenblack, Compstar și Memphys.

Cold Bass 3

Pe 8 decembrie ne vedem la Arad pentru a sărbători a 3-a ediție anuală de Cold Bass. Lineup-ul este unul promițător, lista constând în Elarith, Flow B, Clark, FukDup, SpaZm, Blazin, Loop și Todor, artiștii pregătindu-ne o petrecere la care nimeni nu are voie să stea jos.

Escape to Drumandbass

În aceeași zi ne întâlnim și la Timișoara, în locul pe care iubitorii de drum and bass îl știu ca în palmă: Escape Venue. O nouă petrecere organizată de Freenetik Party și Escape Kru ne atrage atenția și ne îndeamnă să aruncăm un ochi. Cei care ajung se vor distra de minune până dimineața pe beaturile puse de Jon, Dumbo, smK și MOFO, așa că ar fi bine să fiți și voi acolo!

B:pressure #7 presents: Dudu / Weapons Grade / Phobe1 / Brusten

Pe data de 9 avem parte de a 7-a ediție B:pressure, de data aceasta într-o nouă locație din București, Subteran. Așa cum ne- am obișnuit, vom primi un vibe foarte bun și muzică pe măsură, toate oferite de Brusten, Dudu, Weapons Grade, Phobe1 și B-tone.

Counterstrike – Brought by Snuff & Freenetik Party

Pentru fanii laturii mai întunecate a drum’n’bass-ului data de 16 decembrie trebuie neapărat notată în calendar. Escape Venue este și de această dată spațiul de desfășurare al unei petreceri de proporții. În cel de-al treilea weekend al lunii ne întâlnim cu Counterstrike, fără de care nu am vedea la fel d’n’b-ul dark. Pentru a face party-ul și mai bun de atât, pe scenă se vor urca și Boogeyman, Saintone, Afflikt, Dr Dan, Karusso și Minnie. Headbangers, get ready!

Jungle Bells at Urania Palace (CJ)

Electronic Hunt organizează pe data de 23 în eveniment la Cluj-Napoca. Pe scenă se vor urca MadLiquid, Detour, Lacoosta și Jaheyo. Dacă vă aflați în zonă, aruncați o privire pentru că s-ar putea să nu mai plecați până la răsărit :D

CCC/ presents: Jungle Bellz

Tot pe 23 ne revedem și cu timișorenii la Escape Venue. Pentru a intra mai bine în spiritul sărbătorilor, organizatorii realizează un eveniment caritabil, toate donațiile mergând spre familii defavorizate. Lineup-ul este unul atrăgător, printre artiști numărându-se Jigga, Phoneme, Equilibrum și mulți alții.

Jungle Bells at Art Cafe Downtown (AB)

Pe 29 decembrie Electronic Hunt ajunge și la Alba Iulia. Încă nu avem prea multe informații despre eveniment, dar suntem convinși că ni se pregătește ceva frumos.

Trollo-Revelion: Burner Greene / Eko / Brusten / Dj Leaf

Dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru noaptea dintre ani, avem noi o sugestie care s-ar putea să va placă! Pentru cei care aleg să își petreacă revelionul în Trollo, muzica va fi asigurată de Brusten, Eko, Burner Greene și DJ Leaf, așa că suntem siguri că nimeni nu se va plictisi.

Ravelion 2018

O altă variantă foarte bună pentru petrecerea revelionului este un eveniment organizat de Freenetik Party și Escape Kru în Timișoara. Pereții de la Escape Venue se vor zgudui pe beaturile unor artiști variați care sunt determinați să mențină atmosfera pe tot parcursul nopții. Acolo ne întâlnim cu Hydro, Jem One, Phoneme, Sweetpea, Moondust, Noiseloop și Zero.

 

 

 

 

 

Comentarii