Cu toții știm că weekend-ul este cea mai bună parte a săptămânii, pe care o așteptăm cu nerăbdare. Entuziasmul crește pe măsură ce ne apropiem de ziua de joi, atingându-și apogeul în după amiaza zilei de vineri. Pentru că înțelegem cât de greu este să profiți la maxim de fiecare sfârșit de săptămână, ne-am gândit să trecem în revistă evenimentele la care merită să participi luna aceasta.

Mioritmic 2017 ▵ Cluj-Napoca

Primul weekend al lunii octombrie ne prinde la Mioritmic, care se va desfășura în Parcul Etnografic “Romulus Vuia” din Cluj-Napoca. Acolo ne întâlnim cu bine cunoscuții The Prototypes, dar și cu ai noștri DJ Snow și MC Agent, care vor întreține atmosfera pe data de 6 octombrie. În plus, Mioritmic ne pregătește o selecție largă de muzică electronică pentru toate gusturile, așadar este cu siguranță un eveniment care ar trebui luat în considerare.

Uncommon Grounds : Freqax

Dacă nu aveți posibilitatea de a ajunge la Cluj, nu vă faceți griji deoarece tot pe data de 6 vom avea parte de distracție și în București, alături de unul dintre artiștii români cu care ne mândrim și peste hotare, și anume Freqax. Evenimentul organizat de Uncommon Grounds se va desfășura pe Strada Sfinților, numărul 12, în For Friends, cel mai drum & bass friendly bar din oraș. Pe lângă Freqax, ne vor oferi vibe-uri bune și Kevlar, B-tone, Crunkie și Katalepsys, așa că ar fi bine să aruncați un ochi și aici.

Savage Tales with Hallucinator & Savage

Data de 20 octombrie este cu siguranță una de notat în calendar deoarece la Timișoara are loc Savage Tales with Hallucinator & Savage. Escape Venue, locul care ne-a primit de atâtea ori cu brațele deschise și ne-a întâmpinat mereu cu muzica bună a artiștilor de excepție precum Serum, DJ Storm și Ant TC1, va găzdui și de data aceasta o petrecere de nota 10, pregătindu-ne o noapte în care nu ai cum să te plictisești.

Freenetik Party presents Critical Sound w/ Kasra, Ivy Lab

Dacă ajungeți la Timișoara ar fi păcat să nu rămâneți și sâmbătă seara deoarece tot la Escape Venue vor veni unii dintre cei mai așteptați artiști ai scenei: Kasra și Ivy Lab. Crew-ul Freenetik promite o seară făină, plină de sound-uri proprii Critical Music, acompaniate de vibe-urile unice date de Damaja, Slimy, Vru Dubz și IrishDub. See you there!

Black Rhino Music presents Skeptical (UK)

Chiar dacă nu se desfășoară în weekend, ar trebui să ne strecurăm în program un eveniment de neratat: Black Rhino Music presents Skeptical (UK). Pe 26 octombrie ne bucurăm de revederea cu Skeptical, un artist care nu ne-a mai vizitat de mult, dar care ne oferă întotdeauna muzică de calitate. Evenimentul va avea loc în Expirat, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din capitală.

2 8 1 0 2 0 1 7 arena dnb party

Luna octombrie se încheie în forță în toată țara, pe data de 28 având de ales între 3 petreceri…și toate sună foarte bine! În București ne întoarcem la Arenele Romane pentru deschiderea sezonului Arena dnb. Așa cum ne-am obișnuit, ne vom distra până dimineața pe beaturi de drum’n’bass și abia așteptăm să aflăm cine se va urca pe scena celei de-a 58-a ediții.

Dirtyphonics at /FORM SPACE

Francezii de la Dirtyphonics ne vizitează tot pe 28 la Cluj, făcând atmosferă la Form Space, un loc care a găzduit nenumărate petreceri reușite până în prezent.

Halloween Rupture Night

Nici Timișoara nu se lasă mai prejos, pregătindu-ne Halloween Rupture Night la Escape Venue. Deși încă nu se știe cine va urca pe scenă, suntem siguri că este un eveniment demn de luat în considerare.

 

Luna octombrie se preconizează a fi una plină de distracție așa că vă sfătuim să vă treceți în calendar petrecerile care vă fac cu ochiul și să fiți pregătiți să vă rupeți pantofii pe ringul de dans!

Comentarii