Luna octombrie a fost una plină de evenimente reușite și parcă ne-a alimentat și mai mult cheful de petrecere. Păstrând amintirile frumoase, pășim încet-încet în noiembrie, care ne oferă cu brațele deschise multă muzică bună și nopți de neuitat.

Freenetik x Astronaut KRU x Genmaica

Pe 4 noiembrie Freenetik Kru, Astronaut Kru și Genmaica ne dau inalnire la Escape Venue. Cu siguranță vibe-ul din vest va prinde bine la început de lună. Be there!

 

Ragga Twins & DJ Krucial (UK) / Expirat / 09.11

În luna noiembrie sezonul de petreceri se deschide în Expirat, unde am avut parte de multă distracție și luna trecută. De data aceasta ne întâlnim cu Ragga Twins și DJ Krucial, care vor face atmosferă pe data de 9 noiembrie și ne vor da și nouă puțin din vibe-ul lor bun. Put your dance shoes on!

 

Chase & Status w Mc Rage / 10.11 / Kruhnen Musik Halle, Brasov

Vineri ne surâde ideea de a pleca la munte, mai ales că Chase & Status își fac apariția la Brașov pe data de 10. MC Rage va fi și el pe scena de la Kruhnen Musik Halle și ne va scoate frigul din oase, făcând suficient loc pentru sound-urile cu care duo-ul britanic ne-a obișnuit. Pe lângă cei trei, vor fi prezenți și cei de la Senior Division, pe care abia așteptăm să îi vedem din nou. Suntem siguri că evenimentul va fi sold-out așa că grăbiti-vă să vă luați bilete!

Chase And Status DJ Set & Rage at /FORM SPACE

De același vibe avem parte și sâmbătă, deoarece Chase & Status dau o fugă și până la Cluj, în una din cele mai iubite locații pentru evenimente, /FORM SPACE.

 

Structure Session 002 w/ A-Sides

Tot pe data de 11 ne întâlnim la Escape Venue cu A-Sides, un artist cu care nu ne-am prea întâlnit până acum și care ne face foarte curioși. În plus, pe scenă vor urca și MadLiquid, Damaja, Mi-tzu, DumBo și Jon, românii care prelungesc mereu petrecerea până la orele dimineții.

 

15.11 – LoudNoiz Night at Flying Circus

Crew-ul LoudNoiz organizează prima petrecere din Cluj-Napoca pe data de 15 noiembrie, la Flying Circus. Așa cum ne-au obișnuit, va fi o noapte plină de energie și diverse stiluri muzicale: de la drum’n’bass până la dubstep și bass house. De muzică se vor ocupa The Flo & Blazon, Massive Fluo și Ambiguu. Cu siguranță va ieși ceva frumos, așa că nu ezitați să treceți pe acolo!

 

SERUM (UK) & BRYAN GEE (UK) / V RECORDINGS night

Cea de-a treia vineri a lunii ne găsește în fabrica, la V Recordings night. Pe data de 17 noiembrie ne întâlnim cu 2 reprezentanți de bază ai bine cunoscutului label, și anume Serum și Bryan Gee. Având ani de experiență în urmă și un număr mare de piese la activ, cei doi vor rupe scena, făcând cu siguranță atmosferă de notă 10. Alături de ei se vor urca pe scenă și ai noștri Brusten, Meetsa, Mighty Boogie și Inflex, care întrețin întotdeauna starea de bine a crowd-ului.

 

2 4 1 1 2 0 1 7 / arena dnb party

Luna aceasta avem parte de o surpriză foarte plăcută: încă o petrecere organizată de crew-ul Arena dnb. După o perioadă îndelungată în care ne-au lipsit petrecerile lor lunare, suntem fericiți să aflăm că de data aceasta repausul ține doar 4 săptămâni. Deși pe site-urile de socializare încă nu s-au anunțat artiștii, cei care au fost la party-ul de weekend-ul trecut au primit un spoiler bine meritat, prognoza pentru data de 24 noiembrie fiind una foarte bună. Abia așteptăm să ne revedem cu voie bună la Arenele Romane!

 

Warm Ears Music | Bucharest Launch Party

Noaptea de 25 va fi una plină de evenimente răspândite peste tot prin țară. Pentru cei ce se află în capitală recomandăm o întâlnire în For Friends, unde vom avea parte de multă muzică bună. În line-up îi găsim pe Re-Adjust, September, Elementrix, D.E.D și Slimy, urmând să fie anunțați și alți artiști în curând. See you there!

 

Freenetik Party presents Function Records

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la Freenetik Kru organizează și în noiembrie o petrecere în Timișoara, la Escape Venue. Pe data de 25 ne întâlnim cu Digital, Spirit, Response, Pliskin, Kojok, Kagemaru și Balint:Z, care ne promit o noapte plină de surprize.

 

Black Sun Empire at /FORM SPACE

Tot pe 25 ne simțim bine și la Cluj, alături de Black Sun Empire. Atmosfera se va încinge la Form Space, cei 3 DJ asaltând scena cu drum & bass-ul lor dark. Nici MadLiquid și Alex Chronic nu vor lipsi de la eveniment, făcându-ne alegerea între Cluj și Timișoara mult mai grea.

 

Uncommon Grounds : B-tone B-day Bash

Încheiem luna în For Friends, locul care ne primește întotdeauna cu brațele deschise și ne încântă urechile cu fel de fel de subgenuri ale drum & bass-ului. Legat de acest eveniment nu s-au anunțat încă prea multe, însă suntem convinși că merită să îl luăm în considerare!

 

 

Comentarii