TREi a fost încă din 2007, de când s-a lansat, unul dintre liderii drum&bass și și-a creat un nume și datorită colaborărilor cu Viper Recordings, Technique, Commercial Suicide, SOM Music, Shogun, Samurai și Uprising. De asemenea și lansarea primului album, “Innuendo” i-a lăsat un loc important pe scena de atunci.

În 2013 a lansat al doilea album intitulat “Satellites” la SOM Music (State Of Mind Music) și a lansat un val de aprecieri pentru piesele precum “Running” cu Thomas Oliver sau Homecoming cu Tali, precum și colaborările cu The Upbeats și State Of Mind. A pornit la drum cu Viper și a ajuns sa semneze exclusiv cu casa de discuri, colaborarea menținându-se și astăzi. În 2011 “a semnat debutul” la Viper cu “The Light/Mumbo Jumbo” și cu serie de piese pentru o compilație, precum “Habituated” și “Placebo”. Să nu uităm de Beatport #1 cu faimoasa “Seeds” în 2014 și bine întipărit în mințile noastre – remixul “Forces” lansat la cea de-a zecea aniversare Viper.

La sfârșitul lui 2014, TREi lansează EP-ul “Empires” pe labelul Technique Recordings, iar de atunci, artistul este în priză, fiind prezent la cele mai mari festivaluri din lume.

 

TREI

FACEBOOK | SOUNDCLOUD | TWITTERINSTAGRAM

 

Comentarii