Membrii AnonimTM va dau piesele si povestile lor. In 19 decembrie, crew-ul timisorean de dj (si un mc) aniverseaza 17 ani de activitate. Dj Seba 1394 ne destainuie amintirile sale legate de trei piese, care l-au marcat in acest timp.


Ken Ishii – Echo Exit (Silver City Remix)

Nu prea are legatura cu AnonimTM piesa aceasta, dar e trackul cu care mi-am inceput primul meu set ever pe vinil, pe 23 august 1997 la Cluj, la primul Festival Delahoya al Cluj Raving Society, festival la care au participat cam 5000 de oameni si de la care exista aceasta filmare. Evident ca atunci cand a pus muzica subsemnatul debutant nu mai erau decat 100 de oameni si nicio camera video a TVR-ului ca sa imortalizeze momentul, in schimb piesa lui Ken Ishii captureaza explozia de entuziasm din mintea mea la fuckin’ 20 de ani si o luna cat aveam atunci.


Technical Itch – LED

In 1999 eram la Black & White la Timisoara la un Studentfest sau ceva mare organizat de UFO prin OSUT. Multe detalii mi s-au sters din memorie, stiu doar ca a fost un party absolut huge, 800 de oameni si absolut toti toti dansau. Mai mult, in fata erau vreo 20 de oameni care faceau plecaciuni masive si exagerate in semn de mega respect pentru ce iesea din boxe. Deja mixam uitandu-ma doar la public stiind ca imaginea aia e ceva once in a lifetime si trebuie sa ma bucur de ea. In tot acest timp, in urechea mea era unu’ care venise sa ceara piese (cum mai erau pe vremea aia…) iar asta imi ceruse ceva Pink Floyd. I-am zis “cool, si mie imi place Pink Floyd, dar lumea e pe pereti acum si astept un moment mai potrivit pentru asta”… Cand era Technical Itch “Led” cam pe la mijloc si se arunca cu gecile in sus de extaz, el imi soptea la ureche duios si apasat “esti cel mai naspa DJ pe care l-am vazut in VIATA MEA!”


G.O.D. Three Limited – What You Want (What You Need)

Tot la Timisoara, tot la Black & White insa mai devreme de party-ul cu UFO eram chemat de Dudu si Roli Breaker. Ei erau foarte cool si increzatori si friendly indiferent cat de prost erai. Dar de data asta se vedea ca aveau temerile lor ca nu m-au auzit niciodata si nu stiau daca sunt “cizma” cand pun altceva decat dnb. La soundcheck am trantit piesa asta si tot ii faceam whack whack din cross-fader stanga dreapta cu ceva Armand van Helden, parte si pentru ca asa imi placea sa mixez mai violent asa, dar si pentru ca voiam sa verific daca e ok mixerul daca merge bine totul. Cand am ridicat privirea, am vazut cum Dudu si Clau aproape ca isi tineau respiratia gen “Ce-i cu nebunul asta!?” dar era in sens bun pentru ca era evident ca nu mixam ca un incepator deci party-ul urma sa fie ok :)

Comentarii