Dj-ii AnonimTM isi impartasesc impresiile legate de piesele care le-au umplut seturile cu ocazia aniversarii a 17 ani de activitate. Este timpul acum ca si singurul MC al grupului sa isi spuna parerea. Iata ce zice Tina:


Goldie – Inner City Life

Aceasta este o piesa care mi-a marcat definitiv existenta acum 11 ani cand mi-a aratat-o Tavi Scurtu (BAU). N-avea nici structura pieselor pe care le-am auzit pana atunci la party-uri si mai ales nici sound-uri atat de definite si puternice. Ce mai, dragoste vesnica de la prima auditie :).


London Elektricity – Out Of This World

A doua mare piesa declansatoare de nebunie temporara cand o aud. Nu imi amintesc sa o fi auzit vreodata la vreun party, dar facusem rost de ea si mergea pe repeat pe cd-ul din masina. Toata armonia si toate intervalele alea erau elemente care ieseau din tiparele vocilor obisnuite din drum&bass si imi satisfaceau acea nevoie de acel “altceva”, de fapt jazz :)


Queen Latifah – U.N.I.T.Y.

Anii 90, practic anii in care am trait in fata televizorului pe MTV redat de un canal sarbesc de televiziune. Queen Latifah si-a lasat adanc amprenta in memoria mea muzicala, nu doar fiindca avea un flow fantastic pe beat dar mai ales datorita mesajelor transmise prin muzica ei, practic era acolo o ditamai doamna care-mi spunea ca femeile pot. Orice!

Comentarii