Dieselboy & Technical Itch – Atlantic State

Cam asa a inceput povestea mea cu drum and bass-ului. Eram clasa a 8-a si chiuleam de la orele de matematica (da, de la matematica) pentru a asista la lectii de Fruity Loops predate de Omu’ cu Butoane aka PK203 la acea vreme. Pe atunci el deja cocheta cu productii drum and bass. Am realizat foarte repede ca eu si productia nu vom lega o prietenie de lunga durata si-am ramas la a fi dj. Tocmai am realizat ca nu am pus NICIODATA piesa asta… who knows!? Poate sambata asta la Aniversarea AnonimTM?

https://www.youtube.com/watch?v=ykppht5p1MY
Skeptical – Desire (Ft. Collette Warren)

Bass, vibes, bass, vibes, bass, vibes …

Povestea in spatele acestei piese e simpla: de cand am auzit-o prima data la Marcus Intalex a fost instant favourite. Ce ma bucura foarte tare este ca mereu se trezeste cineva din public sa vina sa ma intrebe de ea, in timpul setului sau dupa. “Care-i piesa aia cu drop-u’ si bass-u’ ala incredibil fratioare?” Asta e cel mai bun semn ca eu si publicul AnonimTM suntem pe acelasi film!

https://www.youtube.com/watch?v=K1Lo-3xqrWQ
Technical Itch- Portscan

Of, iar Technical Itch ? :) Trebuie sa aduc in discutie si piesa asta pentru ca, vorba aia, feedback. La fiecare party AnonimTM, fie el pe Mal sau in club, this track got a rewind almost instantly (multumesc Dudu!), reactia publicului fiind pe masura each and every time!

Comentarii