Destainuirile DJ-ilor AnonimTM despre piesele care i-au marcat continua cu BIA. In 19 decembrie, crew-ul timisorean de dj (si un mc) aniverseaza 17 ani de activitate.

https://www.youtube.com/watch?v=NavZ2ZUT9WA
Artful Dodger – Movin Too Fast feat Romina Johnson

Prima piesa pe care o aleg este din 1999, nu este una drum and bass si imi aminteste de primii ani pe partyuri AnonimTM, de good vibeul acelor vremuri si de surprise party-ul de ziua mea (Dudu si Clau erau prezenti) din ianuarie 2000 unde va dati seama ce piesa rula incontinu pe caseta. Nici nu imi inchipuiam pe vremea aia ca o sa am ocazia sa impartasesc bucuria acestei piese din fata platanelor 12 ani mai tarziu intr-un set (atipic pt mine) de oldschool garage la Radio AnonimTM!


Thievery Corporation- The Richest Man In Babylon

A doua alegere (sper ca va dati seama cat de greu imi este sa aleg numai 3 piese) este o piesa din 2002 si este prima piesa din primul meu set (downtempo,hip hop) care avea loc in 8 martie 2009, intr-un lineup cu alte 3 fete intr-un loc foarte drag noua, de unde s-au tinut ani de zile in fiecare marti emisiunile de Radio AnonimTM si anume Van Graph Kfe.


Makoto and MC Conrad – Golden Girl

Urmatoarea piesa este released in 2005 si am cautat-o ceva vreme pana am aflat cine a facut-o si cum se numeste! Piesa se gaseste numai pe vinyl si imi face pielea de gaina de fiecare data cand o aud, are acel oldschool vibe, pune zambete pe fetele oamenilor si de aceea cred ca aniversarea de 17 ani de AnonimTM este cel mai bun prilej sa facem auzita una dintre cele mai bune piese drum&bass ever!

Comentarii