SABOTAGE Festival 2017 va avea loc vineri, 29 Septembrie începând cu ora 23:00 în Timișoara. Programul va fi împărțit pe două scene, care se vor desfășura simultan. Prima scenă va fi pregătită în clubul Daos, de către invitații Channel One Sound System, Irie Warriors Soundsystem și Mighty Boogie. Sistemul de sonorizare va fi unul custom-built, care va fi adus de bucureștenii Irie Warriors Soundsystem.

A doua scenă va fi amplasată în Reflektor Venue, unde vor fi prezenți Delta Funktionen, Cosmin TRG, Alur Duvaal, Who:Ratio și VJ FLO’. Artiștii fac parte din spectrul muzicii techno, specific orașului Berlin.

La SABOTAGE Festival 2017 locurile vor fi limitate! Biletele vor fi puse în vânzare la intrarea evenimentului, fiind în valoare de 30 de lei înainte de ora 01:00, respectiv 40 de lei după ora 01:00. Prețul biletului include accesul la un singur eveniment.

Ediția din acest an se va ține în familie. Festivalul va susține petreceri restrânse împreună cu artiști internaționali și locali, prezentând o combinație de stiluri, pe de-o parte, muzica dub, reggae și cultura soundsystem; pe de alta, muzica techno, tehnologia și video-proiecții.

Cine sunt artiștii noi confirmați la SABOTAGE THE CITY?

Delta Funktionen

Niels Luinenburg a început să creeze muzică sub numele Delta Funktionen încă din anul 2008. El a prins gustul pentru genurile techno și Chicago-house, în perioada când a lucrat într-un magazin de viniluri în nordul Olandei.

Delta Funktionen se joacă cu un amestec de sunete electronice, de la Detroit- techno la Chicago-house, de la electro la Italo disco. Olandezul a mixat în cele mai notorii cluburi din lume, precum Trouw, The Bunker și Berghain / Panorama Bar. În ceea ce privește producția, piesele lui au concepte diferite. Ele se inspiră din trecut și prezent, imbinând chiar și acid-techo și electro. Cu alte cuvinte, el prezintă tot ceea ce a devenit astăzi.

Cosmin TRG

Cosmin TRG are în spate zece ani de producție muzicală, trecând prin mai multe stiluri și tendințe. De-a lungul carierei, producătorul român a lansat prin intermediul caselor de discuri internaționale Hessle Audio, Hemlock, Running Back, Rush Hour, 50Weapons. El s-a stabilit în Berlin, unde și-a construit un catalog de producții iconoclastice. Cosmin TRG a creat casa de discuri Fizic, prin care lansează producții audio-vizuale de înaltă calitate.

Alur Duvaal

Noul proiect al lui Raul Vladău, semnat Alur Duvaal, este dedicat explorării dimensiunilor ritmice, fizice și hipnotice ale muzicii techno. Autorul este un DJ si producător din Timișoara, care și-a început activitatea în 2011. De-a lungul timpului, a fost implicat în diverse proiecte muzicale, iar piesele lui au câștigat aprecierea artiștilor internaționali, precum Skream, Louisahhh, Roska, Kastle, Plastician, dar și a presei internaționale, cele mai notabile fiind Resident Advisor, Complex, Vice, DJ Mag, Rinse FM, Rinse France, NTS și Boiler Room.

Who:Ratio

Who:Ratio a fost dependent de viniluri încă de la începutul anilor 90, în perioada șederii sale în Australia. Astfel, el și-a dezvoltat o pasiune pentru muzica techno, rave și hardcore. A fost invitat să mixeze în diferite cluburi din Sidney, cum ar fi Beatfix, Sahm și Sonic Fiction. În prezent, Who:Ratio locuiește în Timișoara, făcând parte din comunitatea locală de DJ care promovează sunete brute a genurilor techno și house.

PROGRAM:

SABOTAGE 2017 / Daos: Channel One Soundsystem

23:00 – 1:00 MIGHTY BOOGIE

01:00 – 03:00 CHANNEL ONE SOUND SYSTEM

03:00 – 05:00 IRIE WARRIORS SOUNDSYSTEM

SABOTAGE 2017 / Reflektor: Delta Funktionen, Cosmin TRG

23:00 – 1:00 WHO:RATIO

01:00 – 03:00 DELTA FUNKTIONEN

03:00 – 05:00 COSMIN TRG

05:00 – 07:00 ALUR DUVAAL

Pentru mai multe detalii consultați pagina evenimentului: http://bit.do/sabotagethecity

Comentarii