SABOTĂM ORAȘUL DIN NOU! Ediția SABOTAGE THE CITY se extinde!

SABOTAGE Festival 2017 se va întoarce pe 9 decembrie la Timișoara. A cincea ediție de festival de muzică electronică va continua în spațiul cultural MISC – fosta fabrică de țigări (Splaiul Nicolae Titulescu). Programul va fi unul cu totul special, reunind sub același acoperiș artiști români de muzică și artă contemporană.

Expozițiile de artă contemporană vor avea loc pe timpul zilei, în incinta fostei fabrici, între orele 12:00 și 18:00, iar intrarea va fi liberă. Această inițiativă aparține grupului intitulat BAZAR. Printre invitați se numără: Balamuc, Bianca Mocan x Meph, byKee, De La Irina, Carmen Nicolau, DOR (Claudia Negulici), Ema Cristescu,  The Secret Garden, Librăria Jumatatea Plină, Kajet Journal, Kape Illustration, LUN (Manuela Marchis), Newclear Fairy (Linda Barkasz), Magazen, Mimi Ciora, Raicelai, Roxi’s Fine Cut (Roxana Puriș), SEFEU Comics, Sorina Vazelina și Primitiv Print, Zesting (Diana Luce). Mai multe informații: http://bit.do/Bazar-at-Sabotage

Biletele pentru after-party sunt disponibile online pe https://www.kompostor.ro/evenimente/7209-sabotage-the-city-2017. Primele 100 de bilete vor fi în valoare de 15 lei, urmând ca prețul să urce până la 25 de lei la intrarea evenimentului.

After-party-ul va începe de la ora 23:00, având ca și invitați pe Chlorys, Admina, Alur Duvaal, Who:Ratio, Mi-tzu, Ulises și VJ FLO’. Selecția muzicală va fi variată, fiind dedicată muzicii house și techno, având diferite influențe disco, soul și funk.

DNBMi-tzu și-a lansat cariera de DJ în anul 2012, iar în 2014 a devenit membru în Freenetik Kru. De atunci, a cutreierat diverse locuri și festivaluri, alături de nume consacrate precum Randall, Total Science, Big Bud, Scar, Ulterior Motive, Pennygiles etc. Seturile sale sunt profunde și pline de groove, soul și energie, trecând prin mai multe stări și stiluri.

NON DNB: Chlorys, în vârstă de doar 24 de ani, este atât DJ cât și artist vizual. Stabilită în București, ea explorează apele silențioase ale muzicii electronice. Selecția de muzică cuprinde influențe din electronica, disco și minimal. La sfârșitul anului 2016, Chlorys pune bazele platformei și studioului CORP, un proiect menit să promoveze și să încurajeze muzicienii de sex feminin, oferindu-le facilități pentru exersarea abilităților artistice.

Admina este DJ, producător, artist vizual și membru fondator CORP. De asemenea, ea face parte din Arp148, un proiect de tip vodcast, compus dintr-un colectiv dedicat experimentării sunetelor și designurilor obscure prin intermediul filmului.

Alur Duvaal este proiectul lui Raul Vladău, dedicat explorării dimensiunilor ritmice, fizice și hipnotice ale muzicii techno. Autorul este un DJ si producător din Timișoara, care și-a început activitatea în 2011. De-a lungul timpului, a fost implicat în diverse proiecte muzicale, iar piesele lui au câștigat aprecierea artiștilor internaționali, precum Skream, Louisahhh, Roska, Kastle, Plastician, dar și a presei internaționale, cele mai notabile fiind Resident Advisor, Complex, Vice, DJ Mag, Rinse FM, Rinse France, NTS și Boiler Room.

Who:Ratio a fost dependent de viniluri încă de la începutul anilor 90, în perioada șederii sale în Australia. Astfel, el și-a dezvoltat o pasiune pentru muzica techno, rave și hardcore. A fost invitat să mixeze în diferite cluburi din Sidney, cum ar fi Beatfix, Sahm și Sonic Fiction. În prezent, Who:Ratio locuiește în Timișoara, făcând parte din comunitatea locală de DJ care promovează sunete brute a genurilor techno și house.

Ulises este activ pe scena muzicii locale de multă vreme, fiind unul din membrii fondatori ai festivalurilor JEMF, Sabotage și Launmomentdat. Originar din Jimbolia, Alex Noea a început să mixeze în anul 2003, alături de NTFO, Alex Niggeman și Mihai Popoviciu. Artistul este foarte apreciat pentru energia seturilor sale, exprimând naturalețe în interacțiunea cu publicul. El domină ringul de dans cu genurile techno și house, presărate cu influențe disco, soul și funk. Anul acesta a lansat primele EP-uri care au fost primite foarte bine de publicul targetat.

FLO’ are multe pasiuni și activ de mai bine de 10 ani pe piața evenimentelor din Timișoara. El este atât fotograf, artist vizual și VJ, fiind membru al GRPL / CNTR din 1999 și fost membru al KillahVJZ. Astăzi este unul dintre cei mai solicitați VJ din oraș.

Conceptul SABOTAGE s-a născut în anul 2013, fiind o inițiativă locală de susținere a muzicii electronice combinată cu tehnologia și arta multimedia.

Mai multe informații despre evenimentul SABOTAGE THE CITY, veți putea regăsi online, pe pagina de Facebook: http://bit.do/SabotageTheCity_part2

Comentarii