Start 22:00

Pret Bilete:

Avans – 30Lei (In curand anuntam pe pagina evenimentului de unde se pot cumpara)

La intrare – 40Lei

LoudNoiz s-a format în 2013 de la ideea de a reinventa scena de drum and bass şi dubstep din Bucureşti prin lansarea de noi artişti şi dj. Iniţial totul a plecat de la petreceri mici între prieteni şi un podcast pe internet care promova tinerii artişti. În iulie 2015 echipa LoudNoiz și-a mărit echipa, ajungând la 12 oameni se implică în organizarea evenimentelor.

Future Prophecies este un duo norvegian, format din Tony Anthun si Richard Animashaun in anul 1999. Fiind unii dintre pionierii muzicii Drum and Bass, inovand si influentand stilul muzical prin multiplele releasuri intre anii 1999-2008, norvegienii au reusit sa se mentina si astazi in top prin show-urile ce combina DJ-ingul cu tobe, saxofon si alte instrumente de ocherstratie live.

Artistii au reusit sa cucereasca scena internationala cu piese renumite precum “September”, “Dreadlock”, sau “Miniamba”, prin care au reusit sa ajunga in topurile BBC Radio. De-a lungul anilor, Future Prophecies au lansat peste 30 de single-uri la diferite case de discuri.

In anul 2005 au lansat primul lor album, “Warlords Rising” (Subtitle Recordings), urmat de “Raw” (Outbreak Recordings), in acelasi an.

Succesul celor doua albume i-a impins pe cei doi producatori sa isi prezinte pe plan european show-urile ce includ sesiuni hibride care combina deejaying-ul cu instrumentele. Spectacolul live include si prezenta unui MC, toate acestea ducand la un show care a reusit sa rupa barierele stilului traditional de prezentare al muzicii electronice. Aceste sesiuni au fost primite foarte bine de catre publicul din Europa, urmate rapid de un succes pe plan global. In momentul de fata cei doi norvegieni lucreaza la un nou release, a carui data de lansare nu a fost inca anuntata. In aceasta sesiune hibrida Tony Anthem va fi acompaniat de catre Trompedro (Trompeta) si MC Revelation.

Psychofreud, Andres Figenschaw, este un producator si DJ din Oslo, Norvegia, ce imbina stilurile Ragga Drum’n’Bass/Jungle cu Raggae si Hip Hop. Muzicianul in varsta de 39 de ani este cel mai influent artist din stilul Ragga DnB, setand standarde muzicale prin productiile sale. Primele sale release-uri au aparut la inceputul anilor ’90, cand facea parte din grupul de HipHopOslo Most Wanted”, dar succesul sau a inceput in anul 1998 cand a infiintat grupul “Viking Champions Sound”, unde si-a format sound-ul unic, fiind influentat in cea mai mare parte de muzica Reggae. In anul 2000 si-a dezvoltat pasiunea pentru muzica Jungle si Drum’n’Bass. In 2001-2013, Psychofreud a avut 8 release-uri pe Vinyl, cu titluri de mentionat precum “Deliver Me”, “Run for cover” si “Conqueror”, care se aud si astazi in intreaga lume.

Andres si-a inceput cariera de DJ in anul 1989, iar stilul pe care il aborda pe atunci era Reggae. Pe parcursul anilor, influentat de Breaks, Jungle si Drum’n’Bass, Psyhchofreud si-a format soundul unic cu care a reusit sa cucereasca intreaga Norvegie, iar ulterior, spre inceputul anilor 2000, a inceput sa isi faca prezenta pe scena internationala, prin care a reusit sa duca la bun sfarsit numeroase turnee sold-out.

Gunmen este un duo care era de foarte mult timp asteptat sa se formeze, alcatuit dintre doi prieteni, Andres Figenschaw (Psychofreud) si Tony Anthem (Future Prophecies), care se cunosc inca de la inceputul anilor ’90, dar care promit ca desi a durat o perioada lunga pana cand si-au unit fortele, vor demonstra publicului de unde a venit stilul Ragga Jungle, unde este el acum, si directia inspre care se va indreapta.

Cu o experienta de aproximativ 20 de ani in industria internationala a Drum’n’Bass-ului, artistii au decis in anul 2014 sa isi uneasca fotele si sa lanseze numeroase release-ului, urmand dupa foarte scurt timp sa plece impreuna in concerte si turnee. Cei doi au reusit in decursul a mai putin de 2 ani sa lanseze numeroase piese in format digital si pe Vinyl, care au reusit sa surprinda prin imbinarea stilurilor abordate de catre cei doi muzicieni. Proiectul Gunmen este de asemenea insotit in prestatiile live de MC Revelation (UK).

Suport local: The FLO, Brusten, Spectrum, Alienmade.

 

Pentru acreditari și alte informații vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail: loudnoiz.events@gmail.com

Guestlist valabil până la ora 01:00.

Comentarii