Am așteptat mult primul meu Therapy Sessions, dar am așteptat mai mult să îl revăd pe Audio. Evident, și pe Robyn.

Nu știu cum aș putea descrie toată seara mai pe scurt, dar ce pot spune sigur este că a fost o seară plină. Iar OTTO cu siguranță a fost locul potrivit, de la aspect până la sistemul audio.

The Flo a deschis seara, iar dacă abia el a deschis seara, vă dați singuri seama ce nebunie a fost de-a lungul serii. Am primit și vibe-ul de la Freenetik datorită lui Jigga, care a avut un set perfect pentru o petrecere de genul. Freqax a revenit și la acest party LoudNoiz și pare că îi sta bine aici.

Cum capitala e însetată de drum&bass, abia am așteptat toți să intre Audio. Bannere, tricouri și strigăte de apreciere s-au văzut și auzit pe durata setului lui. Din nou, mi se pare că s-a creat o legatură super tare între artist și public. Am dreptate?

Punctul culminant pentru mine a fost remix-ul lui Audio pentru “Dead Limit”, care a șocat pe toată lumea la Let It Roll. Cred ca și aici a șocat. E ceva ce numai de la Audio poți auzi.

Robyn Chaos ne-a hardcoreit puțin, dar a fost ceva diferit și destul de așteptat. Femeia asta le face pe toate și mi se pare excepțională. Și bineînțeles, toți băieții erau cuceriți, mai că aveau puțin și săreau pe ea (mi se pare și normal).

Spre final băieții de la Kriotek și Kevlar nu prea voiau să ne trimită acasă, s-a vazut faptul ca și ei s-au distrat tare la pupitru. Până și paharele sau sticlele de pe langă pupitru se distrau…if you know what I mean.?Iubim bass-ul!

Comentarii