Originari din Wellington, Noua Zeelandă, Jeremy aka Terror Snake și Dylan aka Downie Wolf formează The Upbeats, unul dintre cele mai importante duo-uri de drum and bass de la ei din țară. De la începuturi, când mixau bootleg-uri într-un mic bar rock până la a avea propriul label, ‘’Non Vogue’’, cei doi au parcurs, plini de motivație, un drum lung.

Jeremy și Dylan s-au cunoscut la școală pe când erau adolescenți, amândoi pasionați de surfing și skating. Jeremy a fost cel care l-a determinat pe Dylan să asculte drum and bass. Astfel, în 2001 cei doi produc deja muzică și la scurt timp după încep colaborările cu Ed Rush & Optical, Bad Company, Hive, Gridlock, Bulletproof, TREi, State of Mind și Noisia.

Urmează release-uri la cele mai respectate case de discuri drum and bass din lume: RAM, Virus, Commercial Suicide, Subtitles și colaborări în calitate de producători pentru faimoșii Bassnectar și Shapeshifter.

Albumul de debut al celor doi, ‘’The Upbeats’’ apare în 2004 la LOOP Recordings, casă de discuri din Noua Zeelandă, iar trei ani mai târziu ’’Nobody’s Out There’’ la Bad Taste Recordings. Cel de-al treilea album, ”Big Skeleton” e lansat în 2009 la propria casă de discuri, Non Vogue, iar ultimul, ”Primitive Technique”,  la casa de discuri a celor de la Noisia, Vision Recordings.

THE UPBEATS

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | MYSPACE

Comentarii