Telekinesis este duo-ul format din 2 producători sloveni de drum & bass: Smooth și Marokoman. Când a luat naștere acest proiect, amândoi erau în pragul de a se face cunoscuți, Smooth își lansa câteva melodii pe Viper, în timp ce Markoman avea deja colaborări cu diverși artiști și label-uri. Cei doi și-au unit forțele și împreună au reușit rapid să lanseze melodii pe label-uri ca Breed 12 Inches sau Viper.

În 2010, Blokhe4d i-a convins să semneze cu label-ul lor, Bad Taste Recordings, unde au lansat o compilație și un single. Din acel moment, cei doi au reușit să atragă atenția prin colaborarile lor cu State of Mind Music, Viper, Red Light Records sau Obsessions. De asemenea, au remixat melodia ”Inpeak” de la Black Sun Empire care a apărut pe albumul lor. În 2013, și-au lansat primul lor EP pe label-ul celor de la Eatbrain care a fost foarte bine primit. Între timp, au mai lansat EP-ul Judgement Day, urmat de alte release-uri pe Blackout Records.

Telekinesis rămâne un duo promițător de la care vrem să auzim cât mai multe în perioada următoare. Cine știe, poate vor urma și niște colaborări mai mari!

                                                   TELEKINESIS

                                                                    FACEBOOK | SOUNDCLOUD | TWITTER

Comentarii