Teddy Killerz este un grup rusesc-ucrainean format din Place 2b, Paimon și cea mai nouă adiție, Garud. Trioul a devenit faimos pe scena de muzică electronică după ce remixul acestuia a piesei ‘Make it Bun Dem’ a lui Skrillex și Damian Marley a fost selectat ca preferință personală pe platforma Beatport chiar de către Skrillex. Remixul a creat o asemenea vâlvă încât celebra casă de discuri OWSLA le-a oferit un contract.

Remixul pentru piesa I Am Legion – Make Those Move’ a fost #1 pentru săptămâni în șir pe Beatport, iar la sfârșitul lui 2013 Teddy Killerz au ajuns pe locul 1 a Billboard’ ‘Next Big Sound Chart’.

În doar doi ani, artiștii au avut release-uri la casele de discuri Division, Program, Par Excellence  și OWSLA și colaborări cu artiști celebri ca Modestep, Dope DOD, Skrillex și I Am Legion, ceea ce le-a adus un contract cu RAM Records.

Lăudați de cele mai importante posturi de radio și publicații pentru DJ, printre care BBC Radio 1, Kiss FM & XFM, Killerz au ajuns să mixeze la cele mai importante evenimente de drum and bass din Rusia și lume. De la serile RAM din Fabric, la World of Drum and Bass și Let It Roll, Teddy Killerz par de neoprit, iar show-urile lor devin mai mari și mai apreciate.

Teddy Killerz se pot astfel mândri cu una dintre cele mai interesante ascensiuni profesionale din ultimii ani în muzica electronică. Trecând ușor de la glitch la electro la cel mai brutal drum and bass, est europenii au abilitatea incredibilă de a produce piese pentru cele mai diverse audiențe, ceea ce se poate vedea pe YouTube, unde au deja milioane de vizualizări și continuă să crească în popularitate.

TEDDY KILLERZ

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD |INSTAGRAM

Comentarii