Tantrum Desire este un duo din Londra format din Jay Faleye (DJ şi producător) şi Devin Smith (DJ). Cei doi s-au întâlnit prima oară în 2004 la un post de radio pirat. În 2005 foarte multe piese ale lor au fost încărcate pe un CD şi puse la un festival de drum & bass din Spania, lucru care l-a atras pe MC Shortson, primind o copie de copie de colecţie a CD-ului. Aceştia încep o colaborare şi creează label-ul ‘Heavyweight Records’, prin intermediul căreia cei de la Tantrum Desire lansează The Red Pill, Dreamscape EP, The Inner moon şi White. La începutul anului 2008 fanii acestora au tot crescut până când au fost contactaţi de către măreţul Simon ‘Bassline’ Smith, care le-a oferit şansa de a intra în label-ul Technique Recordings. Imediat după intrarea acestora în Technique Recordings, au lansat ‘Xenomorph’ şi ‘Last stand’, redate surprinzător şi pe BBC Radio 1. Lucrurile încep să devină serioase în 2009 după ce au lansat ‘Here they come’, piesa care apare pe albumul de aniversare ‘10 Years of Technique’.

În 2010 lansează primul EP alcătuit din 4 piese, numit ‘Runaway Bass’ care a adus haos pe scenele de drum & bass. Numele lor urcă din ce in ce mai sus alături de artişti precum Fabio & Grooverider, Pendulum, Sub Focus, Matrix & Futurebound, Jaguar Skills şi mulţi alţii. De-a lungul ultimilor 5 ani Tantrum Desire a reuşit să provoace extaz în mulţimiile de fani, fapt ce le-a adus turnee săptămânale în ţări precum Los Angeles, Italia, Belgia, Germania, Franţa, Spania etc.

Fiind un nume respectat pe scena de drum & bass, Tantrum Desire nu şi-a dezamăgit niciodată fanii şi continuă să-i uimească prin melodiile pe care le scot!

TANTRUM DESIRE

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | INSTAGRAM

Comentarii