Originar din Auckland, Nouă Zeelandă, State of Mind este un duo format din Stu Maxwell și Patrick Hawkins. Începându-şi cariera în 2002, cei doi au devenit cunoscuți datorită numeroaselor colaborări cu casele de discuri de dnb, printre care: CIA Recordings, Subtitles Records, Shogun Audio, Viper Recordings, 31 Records, Project 51 și Samurai Music.

“Take Control” a fost primul album lansat de State of Mind la Uprising Records în 2006, album ce a avut un mare succes, obținând “Breakthrough Artists of the year” la B-Net Radio și o nominalizare la prestigiosul New Zeeland Music Awards.

În 2009 State of Mind lansează SOM Music, propria casă de discuri, care în scurt timp câștigă respectul artiștilor și fanilor și devine “casă” pentru Nymfo, Black Sun Empire, Spinline, Jade, Mindscape, TREi și Neonlight. Același an aduce și al doilea LP numit “Faster than Light”, iar al treilea album intitulat “Nil By Ear” a ajuns pe locul 5 în NZ Charts în 2011. “Eat the Rich”, al patrulea album al duo-ului, reprezintă, de asemenea, un alt mare succes care le-a adus “Album of the Year” în cadrul Drum & Bass Arena Awards.

Cel mai recent album a venit în 2014. ‘Eat the Rich’ s-a născut sub Blackout Music, label-ul celor de la Black Sun Empire, fiind încă foarte apreciat pe scena drum&bass din prezent.

Anul 2015 este unul destinat lucrului în echipă, apărând mai întâi “Full Force EP”, o colaborare între State Of Mind și bine cunoscuții Chris.Su, Jade și Mindscape, iar mai apoi “Until the World Ends”, un EP la care aceștia lucrează împreună cu Black Sun Empire. În primăvara anului 2017 este lansat “Automata EP”, un album plin de piese numai bune de zguduit pereții cluburilor din jurul lumii.

State of Mind au fost și gazdele “Next Level Show” la 95BFM, show drum&bass ce a fost relansat în format podcast lunar, că urmare a cererilor mari.

STATE OF MIND

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | MIXCLOUD | MYSPACE

Comentarii