De la apariția lor în industria muzicală în 2006, membrii duo-ului SpectraSoul, Jack Stevens și David Kennett, ocupă o poziție cu adevărat unică, nu numai când vine vorba despre drum & bass, ci pe întreaga scenă a muzicii electronice.

Releaseurile lor fiind semnate de labeluri importante precum Metalheadz, Exit Records și Critical Music, cei doi au ajuns să fie membri vitali ai imprintului Shogun Audio. Evoluția lor creativă a încorporat o varietate de tempo-uri, preluând elemente caracteristice mai multor subgenuri ale muzicii electronice, păstrându-și astfel unicitatea și stilul inconfundabil.

Odată cu lansarea albumului “Delay No More” în iulie 2012, SpectraSoul a primit recenzii pozitive de la numeroși fani de pe teritoriul Marii Britanii, de pe restul continentului și, în cele din urmă, din jurul  lumii. Hiturile “Light In The Dark” și “Away with me” au ajuns în topurile BBC Radio 1, 1Xtra și 6Music.

Anul 2015 a adus lansarea albumului “The Mistress”, un album plin de surprize plăcute și colaborări creative, având un succes răsunător. Track-ul “Ben” le-a adus celor de la SpectraSoul susținători precum Annie Mac, Mistajam, și Friction.

Nici anii ce au urmat nu i-au prins pe cei doi bine cunoscuți artiști pe picior greșit, în 2016 lansând două EP-uri: “Only You” și “Stock Sound”. Pe lângă “Second Chance Ep”, o serie de trackuri pline de sunete armonioase, anul 2017 a adus și o colaborare de nota 10 între SpectraSoul și Alix Perez, cele 4 piese de pe “Synergy EP” primind rapid reacția pozitivă a fanilor.

Mixând la diverse petreceri și festivaluri din jurul lumii, SpectraSoul și-au câștigat locul pe scena muzicii drum & bass și sperăm să îl păstreze cât mai mult timp de acum încolo!

SPECTRASOUL

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii