DJ şi producător a cărui pasiune pentru muzică este deja un obicei, Skeptical este responsabilul pentru unele dintre cele mai “dăunătoare” piese drum&bass. A lansat rapid, de când a intrat în această lume, o gama de releas-uri la unele dintre cele mai mari case de discuri: de la EP-ul “Blue Eyes” la Ingredients Records la o mulţime de releas-uri impecabile la Exit Records, Dispatch, Renegade Hardware, Soul:R şi Samurai, Skeptical şi şi-a pus amprenta în dark drum&bass. Desigur, Skeptical este o parte din spatele “Marka” – o piesă ce a atras atenţia celor mai importanţi producători în 2011.

În 2015, revine la Exit Records cu EP-ul “Imperial”, iar acesta a fost debutul solo al lui Skeptical, după ce, până în momentul acela colaborase cu Dub Phizix & MC Strategy. EP-ul a luat cu asalt jungle dance floor-urile la scurt timp după lansare, iar sub bass-ul este esențial în a aprecia calităţile complete de pe întregul EP.


Muzica sa lansată pe diverse label-uri, l-a adus pe Skeptical sa remixeze piese dintr-o gamă largă de producători precum Jubei, artista reggae Sizzla și Zed Bias. Astfel, în 2017 a fost votat „Cel mai bun artist alternativ” la Drum & Bass Awards UK.

Skeptical, cunoscut pentru abilitățile sale, a ajuns acum să călătorească în toată lumea – din Europa, America, America de Sud, Canada, Noua Zeelandă, Australia până în Asia. 

SKEPTICAL

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | DISCOGS

Comentarii