Înainte să dăm drumul la chef, ar trebui să știi că există niște reguli de acces la festival. Deschidem ușile joi, 31 mai, de la 18:00. Te așteaptă copaci și albine, artiști și animatori, clovni și rockeri. Pășește în țara minunilor!

Îți vor trece frisoanele prin șira spinării, de îndată ce unul dintre voluntarii noștri îți va pune brățara de festival la schimb pentru bilet. Poți face asta și în avans, miercuri în Piața Unirii, între 18-20, cât și în zilele festivalului, între 13 și 04.

Nu te panica dacă n-ai bilet încă. Dacă ești cu capul în nori, îl putem agăța pentru tine. Între 16 și 04, poți să-ți iei biletul de la casa noastră, care va fi lângă intrare. Apropo de intrare, aceasta va fi deschisă fără oprire. Dar ai grijă: la poartă, un bilet zilnic va costa 129 de lei. Așadar, o idee bună ar fi să cumperi în avans fie un bilet de o zi la 99 de lei, fie un abonament pe 3 zile la doar 169 de lei, de pe eventim.roiabilet.ro șibilete.ro.

Uite și partea importantă. Fii sigur(ă) că ai lucrurile astea cu tine: biletul (dacă e deja cumpărat), un buletin sau altă formă de identificare și cash.

Vei savura gustul dulce și acrișor al celor mai bune băuturi, alcoolice sau nu, în schimbul token-urilor, pe care le poți lua la festival. Răcorește-te cu o limonadă delicioasă în timp ce te dai cu cremă de soare, pe care îți recomandăm din suflet s-o aduci. În schimb, să nu iei la tine substanțe interzise, arme sau materiale pirotehnice. Și ține minte: nu există bancomat la festival, așa că asigură-te că ai bani gheață la tine. Asta pentru că vei putea lua token-uri cu cardul, dar nu și mâncare!

Muzeul Satului e localizat pe Avram Imbroane nr. 1. De îndată ce te apropii de Pădurea Verde a Timișoarei, lasă-te ghidat(ă) de limba universală a basului. Gândindu-ne la tine, ți-am pregătit transport gratis: la fiecare jumătate de oră, poți lua autobuzul de petrecere până și de la festival. Acestea pleacă de lângă fântâna cu Punctele Cardinale.

Inimile noastre sunt verzi și credem că la fel și a ta. Muzeul Satului are locuri de parcare, dar acestea sunt limitate. Așadar, te sfătuim să alegi bicicleta sau autobuzul. Dacă vii cu bița, în afară că ești tare, poți să-ți legi vehiculul pe două roți de rastele, chiar lângă intrare.

În timp ce copiii se joacă, poți mușca din cei mai suculenți hamburgeri din partea asta de oraș. Câinele te va trage prin lesă către mirosul de pljeskavica. Dacă ești deshidratat(ă), poți băga lingura într-o supă sau o tocăniță. Orice scădere de glicemie poate fi vindecată cu o gogoașă, un langoș sau o clătită. Iar vegetarienii și veganii sunt la fel de bine primiți, cu cea mai verde selecție de mâncăruri cu frunze.

Muzeul Satului este una dintre instituțiile culturale importante ale Timișoarei. De aceea, știm că o să respecți locul și că vei folosi corespunzător coșurile de gunoi.

R:EVOL:UTION Festival va avea loc între 31 mai și 2 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, alături de Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și mulți alții.

Bilete pe trei zile sunt deja disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei cu camping inclus. La poartă, un bilet zilnic va costa 129 lei. Acestea pot fi găsite pe eventim.roiabilet.ro și bilete.ro.

Comentarii