Majoritatea dintre noi îi știm cu siguranță ca niște “monștri” care rup fiecare concert la care bagă, dar haide să aruncăm cu niște informații și pentru cei care, poate, nu au avut ocazia să se destrăbăleze pe piese ca “Nobody to Love”, “Changing”, “Lassitude” sau “Rudeboy”.

Așa cum ne-am obișnuit până acum, și acești băieți sunt din UK. Lenzie și Edwards, căci așa îi cheamă, s-au întâlnit pentru prima oară în 2006, pe când erau studenți la Leeds University. Amândoi lucrau deja în industria muzicală, Cameron fiind angajat la un record store, iar Edwards punea muzică prin cluburi, așa că unirea acestora sub o singură tutelă a fost ceva total natural. În scurt timp, aceștia se mută în Londra iar, în 2008, își formează propriul label – Life Recordings.

Din 2009 până în 2012, Sigma produce muzică sub tutela Hospital Records, reușind să lanseze astfel piese ca “Paint it Black”. Pe lângă munca la legendarul label britanic, aceștia își lansează albumul “Stand Tall” – Breakbeat Label și albumul “Night & Day – Life Recordings. Cu un succes imens în spate, aceștia pleacă într-un turneu internațional, reușind să ajungă în UK, Europa, Australasia și America. Sunt aleși ca supporting act de către DJ Fresh în primul sau tur din UK, și de către Rusko (acesta fiind și un fost prieten de-al lor de pe vremea când mergeau la facultate)

În vara anului 2013, Sigma intră în compoziția 3 Beat Records și parcă băieții o iau razna. Cu piese ca “Soundboy”, “Summer Calling”, “Rudeboy”, “Nobody to Love”, “Changing”, aceștia acaparează toată dragostea scenei de drum and bass din lume

SIGMA

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | YOUTUBE

Comentarii