Înfiinţat în 2004, Shogun Audio este unul dintre cele mai importante labeluri de astăzi. Shogun Audio a semnat cu artişti precum Fourward, Icicle, Joe Ford, Rockwell şi Technimatic. Condus de către fondatorii săi Friction şi K-Tee, labelul cuprinde o multitudine de subgenuri ale muzicii drum and bass. Nu doar artişti ca Icicle sau Alix Perez au reuşit să îşi lanseze muzica prin intermediul labelului, Jonny L, Break, Marcus Intalex, SpectraSoul, Noisia şi Klute sunt doar câţiva dintre aceştia.

Succesul major pe care îl obţine labelul este datorat lui Friction, al cărui nume a devenit foarte cunoscut în ultimii 5 ani. Muzica este pasiunea sa iar abilitatea de a întreţine şi distra publicul de oameni din întreaga lume prin intermediul acesteia i-a adus faima şi a obţinut o mulţime de fani Shogun Audio.

2009 pare a fi cel mai bun an pentru cei de la Shogun, cu primul volum de mix-uri al lui Friction “Assassin” care a primit nenumărate aprecieri şi albumul de debut al lui Alix Perez “1984”. Pe lângă acestea se adaugă o mulţime de single-uri masive de la Spor şi Break şi un şir de fani printre care se numără Goldie, Zane Lowe, Annie Mac şi Grooverider.

Nu există nicio îndoială că Shogun Audio nu va rămâne în top!

SHOGUN AUDIO

FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | SOUNDCLOUDWEBSITE

Comentarii