O combinație între muncă din greu și peste 10 ani de experientă în DJ-ing și producție l-a văzut pe Serum ridicându-se de la a fi un artist aflat într-o relativă obscuritate la a fi unul dintre cei mai prolifici artiști ai noului val de drum’n’bass. Mixul său de jungle vintage și jump-up futuristic a determinat o atracție răspândită, track-urile sale fiind alese de cele mai mari brand-uri ale scenei, cum ar fi Dread, Creative Source, Digital, V, dar și multe dintre cele mai noi labeluri.

Cariera lui Serum în industria muzicală a început după ce a fost reperat de producătorul veteran Ray Keith, și a semnat în mod exclusiv cu imprint-ul Dread. Cei 4 ani care au urmat l-au surprins eliberând o serie de single-uri, EP-uri și remixuri clasice, cum ar fi “Sing Time”, “Girls Dem Want It”, dar și “Dub Dread”, care a devenit piesă de titlu pentru un șir de albume de mixuri pe Dread.

După finalizarea restricției la Dread, track-urile sale s-au diversificat, “Snake Fist” și “Papa Lover Remix” petrecând câteva săptămani în Radio1 Drum & Bass Chart. Remixurile sale pentru Top Cat și Twisted Individual, alături de piese lansate la Liquid V, Grid, Mac 2 și Critical au atras atenția elitei de DJ, printre care se numără Andy C, Friction, Bryan G, Fabio, Shy FX, Dillinja, Ray Keith, Marky și mulți alții.

Reputația lui Serum de producător de top a adus o creștere a rezervărilor sale la party-uri, artistul susținându-și actele muzicale în toată Europa și în numeroase cluburi din Marea Britanie, printre care Matter, Ministry of Sound, Fabric, Herbal, și Q Club. Acesta a călătorit în jurul lumii prezentând publicului său remixuri clasice old school. Serum este un artist cu activitate regulată pe internet și la radio, apărând la 1Xtra, DNBTV, Kool FM, Pyro Radio, Bassdrive, Rude FM și Drum & Bass Worldwide.

 

SERUM

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii