Steve Booth aka Script MC s-a făcut cunoscut pentru abilitatea sa de a completa perfect muzica și de a evidenția DJii și muzicienii cu care lucrează, mai degrabă decât pe sine însuși. Steve și-a adus considerabil contribuția ca membru al proiectului Netsky Live, încă de la formarea acestuia în 2012. În această formulă membrii au bifat deja Europa, America de Nord și Australia, precum și cele mai importante festivaluri din lume.

Cariera sa a început ca MC local în zona de sud-vest a Angliei, unde a avut oportunitatea de a-și dezvolta rapid stilul animând atmosfera săptămânal pentru invitații speciali – unele dintre cele mai mari nume din drum and bass. Doi ani la rând, 2006 și 2007, a obținut premiul pentru cel mai bun MC din sud-vest la Drum and Bass Awards. La scurt timp după, cu susținerea lui DJ Bailey și High Contrast, Steve a fost invitat pe scenele celor mai mari cluburi din Londra, cum ar fi Fabric și Scala, și a început să colaboreze cu promoteri de top, ca Hospitality și Detonate. Mutat în Oxford, Steve începe să colaboreze cu The Jungle Drummer și DJ FU, cu care pleacă în turneu în Marea Britanie unde bifează Glastonbury Festival și Warehouse Project și apoi în restul Europei.

Următoarea colaborare i-a adus și mai multă notorietate, însă pe o altă scenă a muzicii electronice. Remarcat și apreciat de Zinc, Steve acceptă propunerea acestuia de a-i găzdui seturile Crack House. În această asociere absolut inedită, cei doi au făcut ravagii oriunde au fost invitați, de la turneul Rinse FM 2011 Winter/Spring pentru care au fost headlineri, până la Creamfields, Ministry of Sound, Brixton Academy, Annie Mac Presents și Glastonbury.

SCRIPT MC

FACEBOOK | TWITTER

Comentarii