SCAR este duo-ul format din Survival și Script.

Survival are o carieră de peste 20 ani în spate, nu numai pe partea de drum&bass. Formandu-și un catalog cu numeroase releas-uri pentru Dispach, Symmetry, Critical, Exit, Shogun, DNAudio si Quarantine, Surivival a colaborat și cu Silent Witness, Alix Perex, Octane și DLR pentru propriul label, Audio Tactis.

Script are, de asemenea, experientă în drum&bass de mulți ani, iar lista lui de colaborări este la fel de stufoasă: Dispach, Critical, CIA, Mute8 și Footprints.

Fiind prieteni de mult timp, având și aceleasi gusturi muzicale și frecventând aceleași label-uri, în 2013 au decis să colaboreze pentru “When” la Metalheadz Recordings. Piesa a apărut pe albumul Platinium Breakz 4 și a atras atenția tuturor, mai ales celor de la Dispach, Metalheadz, Integral și Horizons.

Au avut numeroase evenimente în Fabric cu artiști mari ai scenei. Cu ultimul release al “Caged EP” la Metalheadz și remix-ul pentru “Dark Rider” plus albumul de debut au început să ne cucereasca tare de la jumătatea anului 2016.

 

SCAR

 FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Comentarii