A venit vremea pentru SABOTAGE 2016! Festivalul timișorean se întoarce la Hala Fructus, locul unde a început totul, pe 30 septembrie – 1 octombrie. A patra ediție aduce laolaltă cei mai buni artiști ai muzicii electronice din lume. Nume grele, precum Butch, dBridge, James Lavelle – fondatorul UNKLE, Dub Phizix & Strategy și Makoto, sunt cap de afiș.

Darren White aka dBridge este un veteran al muzicii drum and bass. Prin intermediul propriei case de discuri Exit Records, el continuă să fie o sursă de inspirație pentru producătorii de muzică. De-a lungul anilor, dBridge s-a dovedit a fi unul dintre cei mai inovatori DJ din circuitul muzicii electronice. Citiți aici întreaga biografie.

Dub Phizix este considerat creatorul unui nou stil de Drum and Bass, cu influențe din subgenuri din toate colțurile lumii. Deși avea piese lansate la cele mai cunscute case de discuri din Marea Britanie, englezul a devenit arhicunoscut după ce a început colaborarea cu MC Strategy. În 2011, după lansarea piesei “Marka”, cei doi au ajuns în topuri și cel mai important, doriți la cam toate evenimentele de drum and bass din Anglia, cât și din Europa.

Programul muzical include peste 20 de artiști și trupe românești recunoscute internațional, printre care Cosmin TRG, Moonlight Breakfast, Chimie, Basska, Atapy, Nu Zau, Beast, Grid, Brusten și Aeminium.

Scena locală este reprezentată de Punu, Mighty Boogie, BAB, Dudu, Sensorship aka Robotel, Bia & MC Tina, A1A2 fka Mutual Friend, Tudor, Mihu și Silvana. Programul muzical se va desfășura între orele 20:00 și 07:00.

În cadrul evenimentului va avea loc și un târg de artă contemporană, unde sunt invitați cei mai talentați artiști locali. Mai multe despre târg aici.

Festivalul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara. Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Județean Timiș. SABOTAGE susține candidatura Timișoarei la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Abonamentele se pot cumpăra de la: http://bit.do/sabotage-ticket. Mai multe detalii despre eveniment: http://bit.do/sabotagefestival2016

Comentarii