revFanii drum and bass care au sub 20 de ani probabil că nu au auzit de Rev, însă pentru ceilalți el este un personaj cunoscut. Nu este dj și nici producător, însă este omul care a susținut din umbră scena de drum and bass din România ani la rând.

János Rusiczki aka Rev este admin-ul forumului www.drumandbass.ro, care de când a prins viață în octombrie 2002 a fost principala platformă de socializare și promovare a acestui gen muzical. Pe vremea aceea nu existau Facebook sau YouTube, astfel că forumul aduna la un loc toți fanii dnb. Se schimbau melodii, opinii, se organizau plecări în grup la diverse party-uri prin țară și se făcea educație muzicală :)

A mai existat înainte canalul de mirc #vinylgeneration, însă forumul a reușit să formeze curând o adevărată familie, care chiar dacă era perturbată de diverse disensiuni, avea o singură pasiune: drum and bass-ul.

Cu enorm de multă răbdare și dedicare, Rev a contribuit la dezvoltarea acestei scene, fără a pretinde nimic în schimb. De la mirc, Soulseek și un simplu forum s-a ajuns la party-uri cu mii de oameni și numeroși dj și producători români talentați. Să nu uităm deci de unde a început totul!

Îți mulțumim, Rev!

Comentarii