Serum & Benny L ne-au făcut să călătorim iarăși până în Timișoara, chiar dacă am mai făcut drumul și săptămâna trecută. Nu am putut rezista și se pare că și următoarele petreceri de la Escape vor fi la fel de atrăgătoare, așa că, facem rezervări :). Check: http://www.drumandbass.ro/evenimente/ 

Warm-up-ul lui Mighty Boogie a fost o plăcere pentru urechile noastre pentru că nu am mai auzit de mult timp un set jungle. Și oricum, Mighty mereu ne încânta cu seturile și producțiile lui.

De la Serum și Benny L am avut așteptări mari, mari, care, de altfel, nu ne-au făcut să ne înșelăm. Am auzit clasice, dar și cele mai noi piese ale lor, însă “Choose one” a fost momentul așteptat de echipă DrumAndBass.ro pentru că este o piesă reprezentativă, care ne “activează”. Cei au creeat o atmosferă super nice, s-au plimbat prin club cât timp nu erau pe scenă, au vorbit cu oamenii din public, au stat și la poze, dar și pe scenă au arătat că s-au simțit super bine în Timișoara.

Cu petrecerile din vest ne-am obișnuit-țin până dimineața! Euphorics alături de MC Edge și Jon au încheiat petrecerea și deja ne gândim la următoarea.

Fiți la curent cu tot ce se întâmplă pe:

Escape Venue: https://www.facebook.com/escape.venue/

Freenetik Party: https://www.facebook.com/Freenetik.Party/

DigitalRush: https://www.facebook.com/digitalrushpromotions/

Comentarii