DJ-ul și producătorul originar din Sydney, Dylan Martin aka Royalston este un ascultător fidel de drum & bass încă din 1993. Dragostea pentru muzică, dar și curiozitatea au determinat dezvoltarea sa ca artist, având în spate în jur de 12 ani de carieră.

Fiind o persoană ce excelează în muzică, Royalston este, de asemenea, și un ilustrator grafic priceput, luând primul său contact cu producerea muzicii în timpul realizării unui soundtrack pentru o animație 3D. Piesele sale sunt caracterizate prin sunete brute și influențe ale altor subtipuri de muzică electronică, fiind unul dintre inovatorii scenei la momentul actual. Înainte de semnarea cu label-ul experimental Med School în 2012, artistul a lansat piese semnate Bad Taste Recordings și Black Acre.

Un adevărat star în devenire, Royalston a început să producă muzică cu ajutorul programului Reason, ajungând să fie îndrăgostit de Ableton. Dorind să se dezvolte din ce în ce mai mult, acesta a învățat într-un timp scurt să cânte la pian, fiind ajutat de un compozitor de coloană sonoră. După ce a deprins toate abilitățile pe care le-a considerat necesare din școala de muzică, Royalston a început să scrie muzică pentru documentare, programe educaționale și câteva reclame televizate.

Royalston a debutat la Med School cu piesa “The Test”, inclus pe “New Blood 010”, trackul rămânând printre favoritele sale până la momentul actual. Tot ce a urmat a demonstrat pasiunea și dedicarea cu care artistul privește muzica, “Glitchbitch” fiind lansată pe “More Blood 010”. Talentul său a atras susținerea unor artiști consacrați printre care se numără și London Elektricity, vizualizările de pe Youtube crescând la un număr din ce în ce mai mare de la o zi la alta.

În 2011, acesta a zguduit din nou lumea dnb-ului cu “Cerulean Blue” EP, fiecare dintre cele patru piese conținute fiind dovada clară a elementelor de noutate pe care Royalston le-a adus muzicii.În 2014 a fost lansat LP-ul “OCD” semnat Med School, având un mare impact asupra scenei drum & bass.

Piese precum “Kronos” și “Black Cloud” s-au auzit în jurul lumii, captând nu doar atenția artiștilor valoroși, dar și pe cea a fanilor. Ultimul său album, “People On The Ground”, lansat în 2015, conține elemente inedite, Royalston colaborând cu Hannah Joy, Emily Harkness și Pearse Hawkins.

Impactul pe care Royalston l-a avut asupra muzicii dnb și pasiunea cu care acesta produce piese din ce în ce mai reușite ne face să ne dorim să auzim cât mai multe track-uri, așadar așteptăm cu nerăbdare să aflăm ce noutăți ne pregătește în continuare!

  ROYALSTON

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii