Pe scena principală a rEVOLUTION Festival va urca legendarul DJ și producător britanic Roni Size, împreună cu DJ Krust, producătorul și partenerul de studio al acestuia din echipa Full Cycle, care vor umple Muzeului Satului Bănățean din Timișoara de energie. Aceștia se alătură celorlalți artiști anunțați deja: Skunk Anansie, John Digweed, Guardians of Time, Planet of Zeus, Negură Bunget și mulți alții! Toate biletele cu preț redus au fost epuizate, iar acum este disponibilă o cantitate limitată de bilete la prețul special de 74,99 lei/18 euro/2.199 RSD.

După 12 ani, legenda incontestabilă a muzicii bass, Roni Size, va fi însoțită pe scenă de DJ Krust, partenerul său de studio din echipa Full Cycle! Cele două embleme ale muzicii bass vor petrece un întreg an concertând împreună în jurul lumii, aducând în prim plan sound-ul special al muzicii Jungle și D&B. Krust, producătorul și partenerul de studio al lui Roni de la Full Cycle are o vastă experiență muzicală și este un DJ reputat, cu abilități, recunoscute la nivel mondial, de a aduce energie la scenele pe care mixează.

Anul acesta, rEVOLUTION Festival va avea loc în 3 și 4 iunie la Muzeul Banatului din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 30 de artiști care vor concerta la cele cinci scene începând cu embleme ale indie rock-ului britanic Skunk Anansie și DJ-ul britanic John Digweed și continuând cu Roni Size și Dj Krust, Guardians of Time, Planet of Zeus, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & DJ Sanchezz și mulți alții care urmează să fie anunțați.

Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro. Biletele Early Bird s-au epuizat și mai sunt disponibile bilete la reducere cu prețul de 74,99 lei/18 euro/2.199 RSD, în număr limitat. Mai multe informații despre rEVOLUTION Festival sunt pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/revolutionfestivaltimisoara) și pe site-ul oficial,  www.revolutionfestival.com.

Comentarii