Thomas Green aka Rockwell a devenit cunoscut datorită unor release-uri la Digital Soundboy, Renegade Hardware și Critical, iar mai apoi datorită contractului de exclusivitate cu Shogun Audio. Underpass, Reverse Engineering și 4U sunt doar câteva din piesele sale care l-au adus în atenția publicului amator de drum and bass.

În 2012 Rockwell a lansat ‘’Tripwire’’, ’’Constantcomplexrhythmicsound’’ și ‘’Childhood Memories’’, toate cu sound-uri diferite, fapt ce denotă originalitatea sa ca producător. Cu un bpm mai redus, ’’Childhood Memories’’ a fost promovată intensiv de Annie Mac, Mistajam, Chase & Status și Zane Lowe, care a selectat-o ca ‘’Next Hype’’ la Radio1.

Anul următor, Rockwell s-a întrecut pe sine cu piesa ‘’Detroit’’, care i-a impresionat iar pe Zane Lowe și Mistajam, dar și pe Andy C, Friction și mulți alți dj faimoși de dnb care au inclus-o în seturile lor. Tot în 2013 e invitat la BBC Radio 1’s Residency și lansează ‘’I Need U’’ și ‘’1234’’. De atunci însă Rockwell s-a dedicat albumului său de debut, ‘’Obsolete Medium’’ ce urmează să fie lansat la Shogun.

ROCKWELL

FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | GOOGLE+ | YOUTUBE

Comentarii