Doi dintre artiștii care fac scena drum & bass mai puternică, Fred V & Grafix, își fac debutul la festivalul rEVOLUTION, pe Music Guru, în data de 3 iunie. Adevărați lideri ai drum & bass-ului britanic, cei doi vor fi însoțiți la Timișoara de carismaticul entertainer Dynamite MC. Inițial pasionată de muzica live, perechea a trecut la drum & bass după ce a ascultat controversatul album „Hold Your Colour”, de la Pendulum, dar și cel de-al doilea material discografic a lui High Contrast, „High Society”. Cu un sound fluid ca marcă a muzicii lor, Fred Vahrman și Josh Jackson sunt DJ cu adevărat pasionați. Duo-ul britanic a reușit să cucerească mii de fani, totul datorită modului în care mixează sunete și trec de granițele drum‘ n’ bass-ului, ajungând de la rock, la funk și soul, până la jazz. În martie 2014 grupul si-a lansat albumul de debut „Recognise”, un album care demonstrează, din nou, succesul pe care Fred V & Grafix îl au pe piața muzicală. Acest duo promite un show epic la rEVOLUTION Festival.

Anul acesta, rEVOLUTION FESTIVAL  va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 30 de artiști care vor concerta pe cele șapte scene, printre care: Juliette & The Licks, Black Sun Empire, Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & DJ Sanchezz și mulți alții.

Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro și pot fi achiziționate la prețul de  99,99 lei/22 euros/2750 RSD. În cazul în care nu sunt epuizate, în zilele festivalului, la intrare, biletele vor fi vândute la prețul de 124,99 lei.

Mai multe informații despre rEVOLUTION Festival sunt pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/revolutionfestivaltimisoara) și pe site-ul oficial,  www.revolutionfestival.com.

Comentarii