Alex Melia aka Reso este un dj și producător londonez care mixează cu un intens futurism tehnologic pentru a crea un univers muzical cinematic. Odată cu lansarea LP-ului său de debut, “Tangram”, în 2012, semnat Civil Music, Reso s-a afirmat ca fiind unul dintre producătorii vizionari. Emotive și unice, noile posibilități ritmice adoptate de artist combină o varietate largă de sunete și stimuli cu structură dinamică.


După câteva piese lansate la Hospital Records, acesta și-a luat munca în serios, adoptând un program full-time pentru a-și pune amprenta asupra labelului în aceeași măsură în care au făcut-o și artiști precum Richard D James, Photek, DJ Shadow și A Guy Called Gerald în generațiile anterioare.

Reso este, de asemenea, un baterist de inaltă calificare (absolvent Brit School) și un producător talentat, realizând piese pentru diverși artiști, printre care și Burial și Jamie Woon.


Dexteritatea muzicală profundă împinge continuu granițele, ultimul său LP demonstrându-i abilitățile de producător.

Orientate înspre viitor, trackurile cuprinse pe “Ricochet LP” traversează fără efort sounduri specifice muzicii drum & bass, găsindu-și numeroase influențe în genuri precum downtempo și hip-hop. Conținând 12 piese, albumul reprezintă combinația ideală între sunetele joase și cele înalte, fiecare piesă având propriul echilibru.

RESO

FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Comentarii