Dublu motiv de bucurie in weekend-ul care vine, RADIO AnonimTM aniverseaza 10 ani de la prima emisiune din anul 2005, si revine in forta cu aceasta ocazie.

Primul internet-radio de gen din Romania emite din nou dupa o pauza de aproape doi ani, dupa ce 8 ani de zile a functionat saptamanal in fiecare marti de la 6-9PM. Initial conceput ca o alternativa la radiourile comerciale, RADIO AnonimTM a devenit suport pentru o intreaga miscare muzicala, acces la muzica electronica de calitate pentru o intreaga categorie de ascultatori, platforma de lansare pentru labeluri si producatori, si posibilitate de afirmare pentru noi talente muzicale.

In 2015 RADIO AnonimTM va avea o emisiune lunara începând cu 19 iunie. Accentul se va pune pe profilele DJ-ilor invitati, cu un guest-mix si un scurt Q&A in noul interview-corner.
Daca inainte dj-ii anonimi se ocupau de toate aspectele emisiunii, inclusiv inregistrare si transmisie, de data asta aceste lucruri vor fi rezolvate de o echipa formata din Electronic Resistance pentru partea de video si montaj, si AudioTM pentru partea de sunet.

Prima editie se va desfasura intr-o locatie inedita- pe vaporul D’arc Pe Mal, si ii va avea ca protagonisti pe veteranii radio Dj Seba 1394 si Dudu, noii anonimi BIA si Phobe1, vocea AnonimTM, mc Tina, precum si pe dj-ul timisorean Mighty Boogie. Urmatoarea emisiune se va inregistra chiar a doua zi la gardenparty-ul Soulheads, cu anonimul Calibro45 (Leizaboy), Rapala si Mandel la pupitru.


Podcast-ul RADIO AnonimTM se poate accesa in continuare pe ITunes.

Comentarii