În urma multor alegări pentru releas-uri precum cele ale State Of Mind, The Upbeats și cel mai recent, Neonlight, Blackout Music anunță cu mândrie că s-a mai adăugat pe listă DJ-ul și producătorul Pythius.

După lansarea EP-ului “Abandon”, Pythius a dat lovitura în neurofunk și a ridicat reputația Blackout, fiind unul dintre cele mai noi talente. “Abandon” conține o linie curajoasă de bass, iar in același timp beat-uri frenetice și melodioase. Simțurile ascuțite, pauzele haotice rezultate din colaborările cu Black Sun Empire pe “Desert Sand” duc la un asalt de perfecționare al sunetelor. “Air Raid” continuă tema pe care Pythius a adoptat-o încă de la început – zguduitoare de corp, în timp ce “BBT” aduce cu totul o senzație. Closing track-ul “Vermin” este o mașina puternică de sunete, adăugând un ton feroce și futuristic pentru EP-ul care lovește greu de la început până la sfârșit.

Cu “Abandon”, Pythius demonstrează că deține un fler natural în ceea ce privește producția de drum&bass cu tente hard, însă totuși potrivite pentru mase. Materialul discografic conține 5 piese care îndeplinesc condițiile riguroase ale celor de la Blackout și se potrivesc perfect cu celelalte releas-uri ale casei de discuri.

Câștigând deja suportul artștilor precum Ed Rush și Optical, precum și colegii cu care împarte labelul, The Upbeats, ne așteptam ca Pythius sa fie o nouă marcă explozivă în neurofunk.

PYTHIUS

SOUNDCLOUD | FACEBOOK | TWITTER

Comentarii