Chris McCarthy, sub numele de scena Prolix, este un DJ şi producător de muzică electronică din Hackney, UK. Având nenumerate lansări pe label-uri precum Playaz Recordings, Metalheadz sau Virus, stilul său unic de producţie a început să fie recunoscut internaţional. După ce reputaţia acestuia a crescut la un nivel fără precedent, Prolix a început să colaboreze cu o serie de artişti, cum ar fi Gridlock, Noisia, Ed Rush and Optical şi Chase and Status.

Prolix devine prieten cu Noisia şi călătoreşte cu ei în Olanda în 2004. Îşi perfecţionează abilităţiile şi începe o colaborare cu Nocturnal, “Crater” , ce este rapid pusă pe Renegade Hardware. Auzind această melodie, Chase and Status îl roagă pe Prolix să remixeze “Barbarians” .

2011 este anul în care Prolix înfiinţează Trendkill Records. Prima piesa lansată a fost “Freeze Frame” , urmată de “Who Run It” şi “Skull Snapz”. Colaborarea sa cu Gridlok şi MC Fats, “True Born Playa”, îl ajută să devină mai cunoscut iar în 2012 lansează cu MC Coppa “On like that”.

Ultimii ani au fost destul de încărcaţi, a avut nenumărate release-uri precum “The Scourge” EP care a inclus “Twisted Angel VIP” (Ganja Tek), “Throwdown” (Bad Taste Vol. 3), “Brain Damage” (Unique), un remix al piesei “Get ill” de la Ed Rush and Optical, “No Pressure” şi “Chainsaw”. De asemenea, “Eruption” a fost apreciată de multă lume, inclusă apoi de Pendulum în 1Xtra Essential Mix.

Renumit nu numai pentru abilităţile sale de producţie, ci şi seturile bine făcute, este clar că Prolix dă tot ce are mai bun şi continuă să ne arate de ce este considerat un producător de top al muzicii drum and bass.

PROLIX

 FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | SOUNDCLOUD | MYSPACE

Comentarii