Sâmbăta trecută am avut parte de una dintre cele mai interesante experiențe. O sa iau cap-coadă toată ziua ca să vedeți cum a decurs primul Eatbrain Night din capitală.

Dimineața am primit o veste minunată – merg la aeroport să îi iau pe Jade și Chris.Su. Am ajuns acolo, am desenat pe o foaie logo-ul Eatbrain și am ținut-o cu mine până au ajuns băieții pentru ca trebuia sa ne găsim în toată hărmălaia de lume din aeroport. Au ajuns într-un final și erau foarte încântați de mini artwork-ul lui Vulpe.

Am stat la povești și la o bere cu ei și am rămas plăcut surprinsă de entuziasmul pe care îl au pentru drum&bass – vorbeau cu o mare plăcere despre fiecare detaliu pe care îl respectă fiecare dj. Am profitat de ocazie și am pus și eu întrebari, iar ei mi-au explicat mai pe larg diferențele dintre anumite playere și de ce se ține cont în general atunci când mixezi. M-a impresionat faptul că vorbeau foarte frumos de publicul de la noi cu care au avut ocazia să ia contact. Mi-a făcut mare placere.

Mulțumesc, Flo pentru oportunitatea asta și mă bucur ca am ajutat!

14087478_1275548289152264_740231107_o

Șiii a sosit și mult așteptata seară cu neurofunk din capitală. Din păcate, timpul nu mi-a permis să ajung de la început la party, dar știu ca Drew și Alienmade nu au dezamăgit. Băieții ăștia trebuie să fie mult mai apreciați. În schimb, am ajuns la Anatomix, pe care, sincer, nu l-am mai ascultat până acum, însă mi-a plăcut foarte mult ce am auzit și tehnica lui m-a impresionat.

Când e The Flo pe afiș, aștept întotdeauna să urce pe scenă cât mai repede. M-am declarat de mult fană. Mereu aud de la el cele mai în vogă piese, dar și cele mai cool și underground, iar combinația asta nu are cum să nu îți placă.

Chris.Su a fost întotdeauna un hiperactiv și mereu mă întreb cum e posibil să mixeze așa repede. Are el ceva ce nu te lasă să stai vreo clipă, alege piesele în așa fel încât să te țina mereu în priză. Îmi doresc să aflu care a fost ultima piesă din setul lui ca să vă spun și vouă.

Boss-ul Eatbrain aka Jade a avut un set aproape la fel de bun ca cel de la Let It Roll – da, nu exagerez. E unul dintre puținii artiști care reușesc să îmbine atat de frumos o piesă mai deep dupa un neuro nebun, iar asta îl face special, bineînțeles.

Alături de Chris.Su și Jade a fost prezent și MC Coppa, cel mai premiat MC al anului. Coppa cred ca o să devină idolul meu la un moment dat :)). Are el un șarm când e pe scenă și nu are cum sa nu te cucereasca. Dar oricum omul își face bine treaba și își merită premiul din plin.

Pe durata show-ului celor 3 am auzit piese de pe “Outer Edges”, ceea ce a fost mișto și releas-uri importante de la Eatbrain. Chiar a fost reușit, în ciuda unor probleme tehnice.

Freqaaax. Așteptam de mult să îl aud la un party și abia acum am avut ocazia. Știu ce piese are și îl respect maxim. Ce-i drept mă așteptam la un neuro mai “chill” din partea lui, dar omul ăsta a rupt! E deja un artist important în scena dnb, dar va fi mult mai important de atat. Sunt sigură de acest lucru. Ma bucur că l-am prins la un party în România, dacă mă-nțelegeți.

Voi repeta ce am mai spus zilele trecute despre eveniment. Tot respectul pentru LoudNoiz și pentru tot efortul depus. A fost un eveniment reușit cu o locație super nice, sonorizare cum nu auzim prea des și cu o echipă care era cu zâmbetul pe buze de când intrai “pe plajă” până la bar și până în backstage.

Mulțumesc LoudNoiz și oamenilor care au fost prezenți la party!

Comentarii