Oamenii minunați care s-au distrat la festival încă vorbesc despre Revolution! Pe lângă amintirile pe care ni le-am făcut în festival și pe lângă poze, mai avem nevoie de un singur lucru – să  urmărim aftermovie-ul! Scenă după scenă putem să vedem o mulțime de oameni frumoși, bucurie, dar ne și reîntoarcem în frumoasa locație a festivalului.

Trei zile și trei nopți de fericire pură, muzică bună și momente de neuitat. Așa a arătat Revolution Festival în 2017. Cei care se dau în vânt după o petrecere excelentă, nu vor uita prea curând numele: Rudimental (DJ Set), Dubioza Kolektiv, Delta Heavy, Eluveitie, GBH, Icicle și nu numai. Peste 20.000 de oameni au trecut pe la festival în acest an, uniți de muzică și de vibe-urile excelente.

Pentru prima oară festivalul de la Muzeul Satului Bănățean a avut un program non-stop, aducând vizitatorilor workshop-uri, jocuri, show-uri de zi, concerte, afterparty-uri și multe altele. Fiecare zi a fost unică, făcând publicul să revină pentru mai mult.

Prima zi a festivalului a adus pe scenele Revolution nume precum: Rudimental (DJ Set), Dubioza Kolektiv, Șuie Paparude, Bleed Someone Dry sau Lee Buridge. Distracția a continuat vineri cu Eluveitie, Icicle, GBH, Dubfire, Infected Rain, Macanache & The Putreds și mulți alții. În ultima seară publicul a luat-o razna împreună cu LTJ Bukem, Delta Heavy, Alternosfera, K-lu, Maika și nu numai.

Chiar dacă trebuie să ne luăm la revedere de la ediția din acest an a festivalului, fii pregătit pentru mult mai mult! În următoarele luni, Timișoara va trăi experiența Revolution mult mai des datorită unor concerte, petreceri și a altor surprize.

Comentarii