Un duo care s-a remarcat în special la sfârșitul anului 2016, Pola & Bryson au zguduit scena liquid drum & bass cu piese de excepție. Făcând furori într-un timp foarte scurt, aceștia s-au remarcat prin sunete sentimentale și melodioase ce se armonizează perfect în track-uri studiate îndelung.
Întâlnindu-se pentru prima dată în 2012 și împărțind o dragoste colectivă pentru muzica unor veterani precum Roni Size, Commix, High Contrast, Logistics și Dom & Roland, Jack “Pola” Higgins și Harry Bryson au început să producă muzică împreună atunci când s-au mutat amândoi în Londra. Instruiți în domeniul muzicii clasice, știind să cânte la pian, trompetă și tobe, Pola & Bryson au rădăcini muzicale adânci ce constituie baza viitoarelor producții.


Lansând primul lor track drum’n’bass în 2015 și înființând Soulvent Records, propriul label, Pola & Bryson au reușit să se facă auziți prin intermediul promovării on-line și al evenimentelor proprii marca Soulvent. În scurt timp, duo-ul a început să primească sprijin din partea mărețului London Elektricity, dar și a celorlalți artiști de la Hospital Records, precum și din partea lui Friction la BBC Radio 1.


În 2016, cei doi au avut un program încărcat, luând parte la evenimentele Hospitality, dar și la petrecerile semnate Soulvent și, în același timp, lansându-și albumul de debut “This Time Last Year”. Albumul a primit review-uri pozitive din toate direcțiile, inclusiv a presei și a colegilor de breaslă. Apogeul carierei lor în 2016 a fost reprezentat de cele două nominalizări la Drum & Bass Arena Awards la categoriile “Best Newcomer Producers” și “Best New Label”.


Acest an a marcat următorul lor pas major, artiștii anunțând că semnează exclusiv cu Shogun Audio, unul dintre labelurile d’n’b de referință. Având la activ numeroase show-uri la radio, Pola & Bryson par a avea un viitor strălucit în ceea ce privește producția muzicală, iar noi abia așteptăm să le urmărim evoluția artistică.

POLA & BRYSON

FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | SOUNDCLOUD

Comentarii