Când True Playaz a fost înfiinţat în urmă cu două decenii, nimeni nu se aştepta ca acest label să devină reprezentantul internaţional al producătorilor de jungle. DJ Hype, Pascal şi Zinc au reuşit să lanseze clasice nemuritoare încă din 1996, acestea influenţând mulţi artişti ajunşi în vârful scenei. Piese precum “Peace”, “Love & Unity”, “138 Trek”, “True Playaz Anthem” şi “Super Sharp Shooter” s-au auzit în jurul lumii, consacrandu-i pe cei din Ganja Kru.

După 10 ani de True Playaz şi despărţirea amicală de DJ Zinc, Hype şi Pascal şi-au relansat imperiul în 2006 sub numele de Real Playaz. În ciuda schimbării numelui, labelul şi-a păstrat esenţa, lansând piese specifice acestuia. Odată cu relansarea Playaz Recordings a fost introdusă şi o nouă generaţie de artişti şi producători care au dominat scena cu trackurile lor contemporane, cum ar fi Potential Badboy şi Original Sin. În acest fel, Hype şi Pascal au rămas în fruntea labelului, având totodată o serie de reprezentanţi în jurul lumii.

Asemenea pionierilor, artişti precum DJ Hazard, Taxman, Jaydan, Crystal Clear, Prolix şi Sub Zero continuă să răspândească muzica bună, popularitatea labelului crescând la cote ameţitoare. Tot cu ajutorul lui Hype şi al lui Pascal au fost create sublabelurile Ganja şi Liq-weed, în acest fel fiind descoperit şi bine cunoscutul producător belgian Netsky.

Având ani de muncă în spate şi talent din plin, membrii echipei Playaz sunt responsabili de introducerea beaturilor grave şi elementelor noi în piese precum “Mr. Happy”, “Machete”, “Therapy”, “Original Ninja” şi nu numai. Pe parcursul a 5 ani, evenimentele Playaz Nights s-au desfăşurat în clubul londonez The End, mutându-se mai apoi în Fabric. Fani din jurul lumii călătoresc în Londra în fiecare sfârşit de luna pentru a asista la unul dintre cele mai mari evenimente ce susţin mişcarea drum & bass.

Luând în considerare planurile de a aduce evenimentele Playaz Nights în mai multe ţări, ne putem da seama că artiştii de la Playaz Recordings nu au nicio intenţie de a se opri din încercarea de a răspândi drum & bass-ul în jurul lumii. Sperăm că ideile celor de la Playaz vor fi puse în aplicare şi aşteptăm să vedem ce ne pregătesc în continuare!

PLAYAZ RECORDINGS

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD  | WEBSITE | INSTAGRAM

Comentarii