Tânărul Phobe1 a intrat prima dată în contact cu muzica drum and bass (și deloc subtil pentru un puști de 13 ani) în 2004 ascultând compilația Killabite Vol.2 – Mixed by Tech Itch. Cursul natural al lucrurilor l-a adus pe cărarea DJing-ului, începând să mixeze în 2009.

Un an mai târziu, dorința de a transmite vibe-ul și viziunea asupra muzicii care îl mișcă se transformă într-o serie de party-uri la Reșița, orașul său natal, sub denumirea Deep Vibes. În 2011 Deep Vibes ajunge la Timișoara, în Campus Pub din complexul studențesc, fiind rampa de lansare a numelui Phobe1.

Gusturile muzicale alese și sound-ul fin îi aduc locul 1 la TM:DjChallenge în 2013 intrând astfel în atenția crew-ului AnonimTM: ajunge la emisiunea Rioooooooooot! a lui Seba1394, Essential Beats a lui Dudu și la Pristi’s Vibes. A mixat de atunci la party-uri în locații ca și Setup, Daos, El Che, Van Graph, Campus Pub sau Arqua.

În prezent face parte din familia AnonimTM promovând împreună curente muzicale underground. Îi place să mixeze deep & dark dnb presărat cu puțin liquid și jungle, găsind inspirație în label-urile preferate: Metalheadz, Shogun Audio, Critical Recs, Exit, Soul:R, Dispatch sau Ingredients.

Dovada stilului său ales e redată într-o serie de „mini mixes draguțe foc foc” sub denumirea Evolution Series, disponibilă pe pagina sa de soundcloud. Un tânăr artist cu o evoluție clar favorabilă în mișcarea drum and bass și cu un background bine înrădăcinat în cultura acestui gen de muzică, reprezintă cu siguranță un deliciu pentru o ureche cunoscătoare.

PHOBE1

SOUNDCLOUD

Comentarii