Fondatorul Peer Pressure Records, artistul in devenire Dispatch Recordings, Philth prezintă o interpretare imprevizibilă a drum and bass-ului modern. Cunoscut pentru energia și angajamentul său în trei CDJ-uri, Philth prezintă dnb-ul pe care-l iubește în felul său unic, seturile sale variând prin subgenuri diferite. Muzica lui a devenit cunoscută în întreaga Europă, cu multe apariții în Germania, la Sun And Bass și, recent, debutul său american în Los Angeles și San Francisco.

Explorând instinctiv multe dintre subgenurile drum and bass-ului, muzica lui a atras sprijin din întreaga scenă. De-a lungul timpului a avut parte de sprijinul lui Bailey, Marky, Hype, Randall, Fabio, Jubei, Artificial Intelligence, SCAR, Ant TC1, Total Science, Krust și Noisia Radio.

În ultimii doi ani, Philth a lansat un flux continuu de EP-uri în unele dintre cele mai respectate label-uri ale genurilor – “The Cosmos”, “The Elements”,” The Circle”, iar cel mai recent,”The Mammoth”. În mijlocul acestei serii a difuzat single-urile “Attenborough” cu Agman Gora și “Do not Let Go” cu Colette Waren, apoi a urmat versiunea VIP a piesei.

Începând cu anul 2017 cu muzică prezentată în colaborari cu Phil Tangent, Facing Jinx, Sense MC & Codebreaker, Hannah Eve și The Invaderz, el nu arată nici un semn de a lăsa presiunea să-l acapareze și lucrează la un proiect de album propriu: “Vreau să creez muzică care să spuna o poveste, o muzică cu un conținut emoțional puternic. Piesa trebuie să aibă ceva suflet, muzică cu profunzime pentru a rezista testului timpului”.

 

PHILTH

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii