Deja se știe că orice iubitor de bass e prezent la Outlook. Ce se întâmplă la Outlook e pur și simplu de poveste, mai ales datorită locatiei superbe. Outlook se bazează în special pe muzică bass, dar categoric nu versiunea comercială, de proastă calitate, ci muzică dancefloor underground, fie că este vorba de house, techno, dubstep, reggae, dub, hiphop, garage, grime, electronică, etc. Au mai multe scene cu mai multe stiluri muzicale, ceea ce e de apreciat. În orice caz, Outlook trebuie văzut pentru cultura oricărui fan drum&bass pentru că în fiecare an aduce legende pe scene.

Anul acesta Outlook va avea loc între 6 și 10 septembrie, iar până în prezent peste 100 de artiști au promis că vor ‘prelua’ fortăreața abandonată și plaja pentru a crea ceea ce va fi cea mai monumentală ediție de până în prezent. În concertul de deschidere vor cânta Dizzie Rascal, DJ Shadow, orchestra Outlook și câțiva alți invitați speciali.

Așa cum bine știm, Mighty Boogie ne-a reprezentat pe una din scenele Outlook: “În primul rând, pentru mine Outlook e cel mai bun festival de muzică la care am participat. Muzical nu se fac compromisuri, iar artiștii reprezintă în mare tot ce e mai fresh în zona underground. Locația e pe malul mării, iar scenele sunt sonorizate de cele mai bune companii din UK. Indiferent de genul preferat, la Outlook vei găsi cu siguranță o scenă de care nu te vei putea dezlipi! Fie că asculți dub, dubstep, raggae, hip-hop sau drum&bass, Outlook e una dintre cele mai bune locații pentru o vacanță de vară.”

Pentru a vă familiariza și pe voi cu ce se întâmplă acolo, ne-am gândit să vă prezentăm câte informații despre scenele de la Outlook:

THE MOAT – unde ce ne-a captat atenția sunt pereții de 7m înălțime, și totuși, sunetul e impecabil. A rămas încă din 2011 una dintre scenele favorite.

THE VOID – i se mai spune și “zona verde a festivalului”, de asemenea, și una dintre cele mai populate, atât de artiști, cât și de public, tocmai datorită faptului că pe scenă s-au prezentat diferite stiluri muzicale.

THE CLEARING – așezată chiar în inima peninsulei, într-o pădure, The Clearing a ajuns instant în inimile oamenilor.

MUNGO’S ARENA – sunetele atmosferice mereu sunt prezente la Mungo’s Stage, iar soundsystemul de la această scenă e deja faimos printre cei care frecventează Outlook de ani de zile.

THE STABLES – pe drumul spre fortăreată, prin intrarea festivalului și mai aproape de sunetele care se agită la sol, vă întâlniți întâi cu zidurile care inconjoară The Stables Arena și cu mult, mult bass!

NOAH’S BALLROOM – această scenă este punctul culminant al ultimelor 3 ediții și motivul pentru care Outlook este un festival iubit.

THE GARDEN – este o frumoasă zonă curătată ascunsă printre copaci, ușor departe de agitația festivalului.

BEACH PARTIES – evident, nu există Outlook fără beach parties. Gândiți-vă la grătar și baruri cu mâncare și băuturi, snorkeling și alte activităti pe bază de apă-locul perfect pentru a vă relaxa, înota sau să faceți plajă și să agitați mahmureala din noaptea precedentă cu o coloană sonoră liniștitoare.

Iată și video-ul de prezentare:

Ne vedem la Outlook!

OUTLOOK

WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | YOUTUBE | INSTAGRAM

Comentarii