Nymfo este numele de scenă al DJ-ului olandez Bardo Camo din Weert, stabilit în Amsterdam. El se implică în scena de drum and bass de peste 10 ani, fiind creatorul unor evenimente de top din Olanda, Red Zone și ICON, care au atras nume foarte mari. În afară de acestea, Nymfo ține și petreceri private prin care transmite vibe-uri intense, păstrând toate aspectele sunetului pe care-l iubește. În ultimii 12 ani, Nymfo s-a implicat profund în deejaying, de la propriile evenimente și petreceri la show-uri din Europa și întreaga lume, fiind văzut ca unul dintre cei mai talentați artiști din scenă.

În 2005 și 2007 a câștigat ‘Best Dutch Drum and Bass DJ’, titlu care l-a adus în top până în prezent. Cu o reputație uriașă, Nymfo este și producator de mai bine de 3 ani, păstrându-și poziția în top, munca acestuia fiind apreciată nu doar de labeluri precum RAM Records, Renegade Recordings, Critical Recordings, Frequency Recordings sau Shogun Audio, dar și de către artiști internaționali din întreagă lume.

Cu toate acestea, el a început totul ca un DJ de gabber: “Când mi-am început cariera acum aproape 20 de ani, muzica gabber era foarte ascultată în Olanda iar prima petrecere la care am fost, a fost de acest gen, deci acesta a fost genul de care m-am îndrăgostit prima oară. Pentru primele 6 luni din cariera mea, am pus gabber sub numele de Nymphomaniac… Prietenii mei vechi știu acest lucru, dar cam nimeni altcineva în afară de ei. Aveam doar 15-16 ani la acea vreme, mult prea tânăr pentru un nume ca acesta! Sunt în continuare petreceri mari de gabber în Olanda. Devenise destul de plictisitor să pun gabber tot timpul, fiind oricum destul de repetitiv, așa că am fost într-un magazin de muzică și mi-am cumpărat câteva release-uri de la Metalheadz. Am ajuns acasă și am inceput să le mixez spunându-mi ‘da, asta este clar mai interesant!’. M-am îndrăgostit apoi de muzica jungle”(interviu UKF-THREE THINGS YOU DIDN’T KNOW ABOUT NYMFO).

Având colaborări cu oameni precum Icicle sau Proxima, ne dovedește că este unul dintre cei mai mari DJ și producători din prezent.

NYMFO

 FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD

Comentarii