Încă din 2003, de când a semnat cu Hospital Records, Nu:Tone a crescut în rândurile artiştilor drum&bass şi a devenit unul dintre cei mai respectaţi producători alături de artiştiimportanţi, începând de la LTJ Bukem la Sub Focus.

Albumul de debut “Braves Nu World” din 2005 a avut parte de suportul publicului şi al colegilor de scenă, urmând în 2007 lansarea “Back Of Beyond”, pe care criticii l-au numit “the perfect marriage of accelerated junglist funk and cooled-out 70s melody” (DJ Mag). A lansat “Future Sound Of Cambridge 3” alături de Logistics şi Commix, iar în acelaşi an a adus şiLP-ul “Medical History”.

La începutul anului 2010, releas-ul “Hyper Hyper” a pus lumea pe foc, susţinut şi de Sub Focus şi prezentat pe compilația “Hospitality D+B 2010”. Următorul an a cunoscut lansarea celui de-al treilea album la Hospital cu concept audio-vizual “World + Pictures”, fiind cel mai îndrăzneţ proiect al artistului, care a fost foarte bine primit de public, dar acâştigat şi o menţiune la The Guardian.

Remixurile lui Nu:Tone garantează întotdeauna plăcere – fie este vorba de retro soul-ul din “Spread Love” sau partea jungle din “Strictly Social” sau incredibilul remix pentru “Rolling În The Deep”. Nu:Tone împreună cu fratele sau, Logistics şi-au unit forţele sub numele de Nu:Logic şi au lansat LP-urile “Everlasting Days” şi “Morning Light”, pline de noi sunete şi tehnici. În mod similar, albumul lor “What I’ve Always Waited For” debordează drum&bass-ul sentimental.

În cele din urmă, în 2014, Nu:Tone este setat pe lansarea celui de-al patrulea album. Fiind un artist cu o istorie jungle a lansat LP-ul “Future History” cu tente de acest gen.

 NU:TONE

DISCOGS | FACEBOOK | TWITTER | SOUNDCLOUD | MIXCLOUD

Comentarii